Αποτρόπαιο έγκλημα! Τούρκος βίασε, στραγγάλισε και τεμάχισε 21χρονη φοιτήτρια

Φρίκη στην Τουρκία!

Must Read

Συγκλονίζει την Τουρκία το νέο αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα μια 21χρονη φοιτήτρια που βασανίστηκε και βρήκε φριχτό θάνατο από τα χέρια ενός 48χρονου!

Η 21χρονη Άζρα που σπούδαζε δημοσιογραφία στην Αττάλεια γνώρισε τον 48χρονο δράστη σε μια καφετέρια. Ο κτηματομεσίτης την έπεισε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του και αφού τη βίασε, στη συνέχεια τη στραγγάλισε και τεμάχισε το πτώμα της μέσα στη μπανιέρα του. 

Το κτήνος μετέφερε τα μέλη της φοιτήτριας μέσα σε μια βαλίτσα και τα έθαψε σε δασώδη περιοχή. 

Ο 48χρονος προσήχθη ως ύποπτος στην αρχή και ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι η 21χρονη έφαγε μαζί του στο σπίτι του και μετά αποχώρησε.

Οι κάμερες ασφαλείας ωστόσο είχαν καταγράψει τις κινήσεις του με τη βαλίτσα, και τελικά ο ίδιος ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του και συνελήφθη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This