Την έσερνε ημίγυμνη στο δρόμο, αλλά τα… φαινόμενα απατούν!

Must Read

«Βροχή» έπεφταν οι καταγγελίες οδηγών σε αστυνομικό τμήμα του Κάνσας Σίτι στις ΗΠΑ και όλες τους ανέφεραν ότι «ένας άντρας κουβαλούσε στον δρόμο μια αναίσθητη, γυμνόστηθη γυναίκα».

Οι οδηγοί, μάλιστα, έδιναν… ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Όπως ανέφεραν, ο άντρας έσερνε τη γυναίκα στον περιφερειακό δρόμο της πόλης, προσπαθώντας να την πάρει μαζί του σε δασική περιοχή.

Και ήταν ιδιαίτερα απρόσεκτος, με αποτέλεσμα να χτυπάει το κεφάλι της στην άσφαλτο ή να του πέφτει από τα χέρια. Κάποια στιγμή την πήρε στους ώμους του, ενώ εθεάθη να προσπαθεί εξοργισμένος να την πετάξει από γέφυρα!

Ελέγχοντας τις κάμερες ασφαλείας από το δρόμο, οι αστυνομικοί είδαν πράγματι θολές εικόνες του άγνωστου άντρα «σε δράση», που φαίνονταν να επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες.

Όταν όμως οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, ανακάλυψαν ότι η κατάσταση ήταν πολύ διαφορετική από αυτή που υπέθεταν.

Η άτυχη γυναίκα αποδείχτηκε ότι δεν ήταν παρά μια… κούκλα βιτρίνας, την οποία ο άντρας είχε βρει σε κάδο απορριμμάτων και θέλησε να την πάρει στο σπίτι του. Αποδείχτηκε, όμως, πολύ βαριά για εκείνον, γι’ αυτό και δυσκολευόταν να την κουβαλήσει!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This