ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Τούρκος μαχαίρωσε την πρώην σύζυγό του μπροστά στην κόρη τους! (video)

Must Read

Ισχυρό σοκ έχει προκαλέσει στην τουρκική κοινωνία βίντεο με τις τελευταίες στιγμές μια γυναίκας, την οποία ο πρώην σύζυγός της μαχαίρωσε μπροστά στα έκπληκτα μάτια της 10χρονης κόρης τους! Μάλιστα, στο εν λόγω βίντεο ακούγεται και η μικρή να εκλιπαρεί τη μητέρα της να μην πεθάνει.

Σύμφωνα μα τα ΜΜΕ της χώρας, η 38χρονη Εμινέ Μπουλούτ βρήκε φριχτό θάνατο στα χέρια του πρώην συζύγου της την Κυριακή 18/8, όταν, λίγο μετά τον άγριο τσακωμό τους σε καφετέρια στο Κιρίκαλε της κεντρικής Τουρκίας, εκείνος τη μαχαίρωσε στον λαιμό.

Το βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του θύματος έχει διαμοιραστεί στο twitter με hastag #EmineBulut και έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ. Στα πλάνα, διακρίνεται η άτυχη γυναίκα να κρατάει το λαιμό της και να φωνάζει: «Δεν θέλω να πεθάνω!», ενώ ακριβώς δίπλα της, η κόρη της την τραβάει από το μανίκι του αιματοβαμμένου πουκάμισου της, φωνάζοντας «σε εκλιπαρώ μητέρα, μην πεθάνεις».

Πρόσωπα της πολιτικής ζωής της Τουρκίας, αλλά και προσωπικότητες της showbiz, απηύθυναν έκκληση να ληφθούν πρόσθετα μέτρα στη μάχη για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών, τη στιγμή που η τουρκική κυβέρνηση επισήμανε ότι παρακολουθεί στενά την έρευνα για τη δολοφονία της Εμινέ Μπουλούτ, και ότι θα κάνει τα πάντα, προκειμένου ο πρώην σύζυγός της να καταδικαστεί σε βαριά ποινή κάθειρξης.

«Αυτό που θέλουμε, είναι ο δολοφόνος να τιμωρηθεί με τη βαρύτερη τιμωρία», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της τουρκικής προεδρίας Ιμπραήμ Καλίν.

Ο δράστης, προκειμένου να δικαιολογήσει την πράξη του, υποστήριξε ότι η Εμινέ Μπουλούτ, με την οποία είχαν πάρει διαζύγιο το 2015, τον «προσέβαλε», ενώ, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Κοινωνικών Υποθέσεων, η κόρη τους βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και παρακολουθείται από ψυχολόγους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This