Έβλεπαν φαντάσματα στη βίλα του Playboy δύο από τα διασημότερα «κουνελάκια» του Χέφνερ

Must Read

Δύο από τα πιο διάσημα «κουνελάκια» του Χιου Χέφνερ αποκαλύπτουν ότι η «βίλα του Playboy», στην οποία έζησαν για χρόνια, είναι «στοιχειωμένη». Υποστηρίζουν ότι είδαν με τα μάτια τους γυναικεία φαντάσματα, από τα οποία το ένα δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τις Playmate του διάσημου ανδρικού περιοδικού.

Η Χόλι Μάντισον και η Μπρίτζετ Μαρκάρντ έζησαν στην «έπαυλη του Playboy», στο Λος Αντζελες, από τις αρχές του 2000 έως το 2008, την περίοδο που είχαν ερωτική σχέση με τον Χιου Χέφνερ και πρωταγωνιστούσαν στο reality του Playboy «Girls Next Door». Οπως αποκάλυψαν στο διαδικτυακό περιοδικό «Nylon», είχαν και οι δύο «στενές» επαφές με δύο διαφορετικά φαντάσματα γυναικών.

Η Μάντισον υποστήριξε ότι, ενώ βρισκόταν στο γυμναστήριο της βίλας, είδε μια ξανθιά γυναίκα που είχε τα μαλλιά της δεμένα αλογοουρά να βγαίνει από την τουαλέτα, όπου υπήρχε ο χώρος τεχνητού μαυρίσματος, φορώντας τα «ελάχιστα απαραίτητα». Οταν σηκώθηκε για να της μιλήσει, διαπίστωσε ότι η νεαρή που είχε πολύ μοντέρνα εμφάνιση είχε εξαφανιστεί. Μάλιστα, μια φορά που βρισκόταν στο δωμάτιο της Μαρκάρντ αναρωτήθηκε αν η γυναίκα που είχε δει ήταν πραγματική. «Δεν πρόλαβαν να βγουν οι λέξεις από το στόμα μου και η τηλεόραση άνοιξε από μόνη της και ο ήχος πήγε στο μέγιστο από μόνος του» είπε η Μάντισον.

Μαυρομάλλα γυναίκα

Ανάλογη εμπειρία με την τηλεόραση είχε και η Μαρκάρντ, η οποία επιπρόσθετα όταν φρόντιζε το νέο κατοικίδιό της είδε ένα άλλο φάντασμα. Οπως είπε, ήταν μια γυναίκα με κατάμαυρα μαλλιά που την κοιτούσε, ενώ στεκόταν κοντά στην είσοδο του δωματίου.

Φορούσε μεγάλο για το μέγεθός της μπλουζάκι και τζιν παντελόνι, ενώ ήταν πολύ χλωμή. Η ίδια πιστεύει ότι ήταν το φάντασμα κάποιας «Τζόαν», η οποία φρόντιζε τα κατοικίδια της έπαυλης μέχρι τον θάνατό της από καρκίνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This