Πέμπτη, 15 Απρίλιος 2021

Tweet σοκ – Οι Κούρδοι παραδίδουν τα όπλα στη Συρία – Τους πούλησαν οι ΗΠΑ!

Με ένα tweet της κεντρικής στρατιωτικής διοίκησης των ΗΠΑ αποκαλύπτεται το… άδειασμα που κάνουν οι Αμερικανοί στους Κούρδους (SDF) της Συρίας, μέσω του   Υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ, Μαρκ Εσπερ.  Καθώς σε αυτό αναφέρεται ότι μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Τούρκο ομόλογό του Κουλιζί Ακάρ, συμφωνήθηκε η υλοποίηση της συμφωνίας και ότι οι Κούρδοι την στηρίζουν. Για αυτό και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες παραδίδουν οπλισμό και γκρεμίζουν τα φυλάκια τους!

Μάλιστα οι ΗΠΑ το…πούλησαν στους Κούρδους μαχητές, τους οποίους οι Τούρκοι τους θεωρούν ως τρομοκράτες και παρακλάδι του PKK, ως καλή είδηση και αυτό την ώρα που οι τουρκικές δυνάμεις στην περιοχή είχαν εγκλωβιστεί στην περιοχή από τις επιθέσεις των Συριακών δυνάμεων αλλά και των ρωσικών.

Παράλληλα οι Τούρκοι παίρνοντας θάρρος ξεκίνησαν νέα επιχείρηση κατά του PKK στο Βόρειο Ιράκ, την οποία ονόμασαν με τον κωδικό «Νύχια 3»! Η “Claw-3” στο βόρειο Ιράκ επικεντρώνονται στις περιοχές Sinat-Haftanin κατά των Κούρδων με συμμετοχή πυροβολικού, UAV, μαχητικών, ελικοπτέρων και ειδικών δυνάμεων, έχει ως στόχο να καταστρέψει τις Κουρδικές δυνάμεις που δρουν στην περιοχή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ