Παρασκευή 18/6/2021

Θεματικό ξενοδοχείο των Star Wars με… αστρονομικές τιμές

Πώς θα σας φαινόταν να «ταξιδέψετε» σε έναν… γαλαξία πολύ πολύ μακριά μέσα σε ένα διαστημόπλοιο από αυτά που έκαναν διάσημες τις ταινίες των Star Wars;

Όσοι έχετε αρκετά γεμάτα πορτοφόλια σύντομα θα μπορείτε να το κάνετε, καθώς η Disney World ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε τη δημιουργία πολυτελούς ξενοδοχείου που μοιάζει με διαστημόπλοιο των Star Wars και υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες του μια εμπειρία παρόμοια με αυτή των ταινιών.

Ήδη στα Disney’s Hollywood Studios στο Ορλάντο στην Φλόριντα των ΗΠΑ έχει ανεγερθεί το πρώτο τμήμα του κτηρίου που σταδιακά θα μεταμορφωθεί σε «γαλαξιακό διαστημόπλοιο», με την ονομασία, Χάλικον.

Η διαμονή θα κοστίζει μέχρι και 1.430 ευρώ τη βραδιά, όμως η Disney World πιστεύει ότι θα το ανταποδώσει στους πελάτες της και με το παραπάνω, καθώς για δυο ημέρες θα τους προσφέρει μια εμπειρία αλά «Πόλεμος των άστρων» που ξεπερνάει την φαντασία τους.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 32 κανονικές καμπίνες διαστημοπλοίου, καθώς και δυο πρώτης κλάσης καμπίνες. Στους χώρους αναψυχής θα αναπαράγεται το σκηνικό από διάφορες εμβληματικές σκηνές των ταινιών, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά μερικούς από τους διασημότερους ήρωες των ταινιών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ