Στα μαχαίρια ελληνοαμερικανός κροίσος με την πρώην σύζυγό του!

Must Read

Η Αντωνία Κοτόβος, εν διαστάσει σύζυγος του 90χρονου Ελληνοαμερικανού εφοπλιστή Σπύρου Μυλωνά, αρνήθηκε να πληρώσει το ποσό των 2,27 εκατομμυρίων δολαρίων στην εφορία της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα η υπηρεσία να της κατάσχει το πολυτελές διαμέρισμα της στο Μανχάταν.

Η 64χρονη κα Μυλωνά ευελπιστούσε ότι το υπέρογκο χρέος θα πληρωνόταν από τον μεγιστάνα σύζυγο της, ο οποίος ωστόσο της γύρισε την πλάτη, σύμφωνα με τον δισεκατομμυριούχο ομογενή Τζον Κατσιματίδη, στενό φίλο του Μυλωνά και οικονομικό του σύμβουλο.

Ο Κατσιματίδης υποστηρίζει ότι, σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο που έχει υπογράψει η Κοτόβος, ο Μυλωνάς δεν υποχρεούται να πληρώσει τα χρέη της συζύγου του.
Το διαμέρισμα της Αντωνίας Κοτόβος στους 57 δρόμους, αξίας 4,25 εκατομμυρίων δολαρίων, ήταν ένα δώρο του συζύγου της το 2005, όταν το ζευγάρι ήταν ακόμα ερωτευμένο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπερήλικας Μυλωνάς διατηρεί ακόμα μαζί με την εν διαστάσει σύζυγο του μια κτηματομεσιτική επιχείρηση στη Νέα Υόρκη.

Η Αντωνία Κοτόβος είναι ιδιαίτερα γνωστή στους κύκλους του τζετ σετ του Μανχάταν και κατά καιρούς έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης εξαιτίας της «κακής συμπεριφοράς της προς τον σύζυγο της», η περιουσία του οποίου εκτιμάται ότι ανέρχεται στα 500 εκατομμύρια δολάρια

Φωτό: NYP

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This