Το γυμνό μωρό από το θρυλικό «Nevermind» κατηγορεί τους Nirvana για παιδικό πορνό

Απίστευτο! Ζητάει αποζημίωση 2.000.000 ευρώ.

Must Read

Στα δικαστήρια σέρνει τους Nirvana το «γυμνό μωρό» του διάσημου εξωφύλλου του άλμπουμ «Nevermind» το 1991, με το οποίο γνώρισαν παγκόσμια επιτυχία.

Σχεδόν 30 χρόνια μετά, ο Σπένσερ Έλντεν με αγωγή που κατέθεσε κατηγορεί για παιδική πορνογραφία πρώην μέλη των Nirvana, δισκογραφικές εταιρείες, καλλιτεχνικούς διευθυντές και διάφορους άλλους… Ο ίδιος ζητάει μάλιστα συνολική αποζημίωση 2.000.000 ευρώ.

Η αγωγή του 30χρονου Ελντεν είναι σε βάρος των διαχειριστών της περιουσίας του Κερτ Κομπέιν, καθώς και όλων των εν ζωή μελών των Nirvana. Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι όταν ήταν μόλις τεσσάρων μηνών το συγκρότημα, ο φωτογράφος και η δισκογραφική εταιρία «εσκεμμένα εμπορεύτηκαν την παιδική πορνογραφία του Σπένσερ και χρησιμοποίησαν τη σοκαριστική φύση της εικόνας του για να διαφημίσουν τους εαυτούς τους και τη μουσική τους σε βάρος τους».

Συνολικά η αγωγή είναι σε βάρος 17 κατηγορουμένων, οι οποίοι συντέλεσαν στην παραγωγή του «Nevermind», στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η επιτυχία «Smells like teen spirit». Από τον καθένα τους ο Έλντεν ζητάει 117.646 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2016, ο Έλντεν είχε πάρει την πρωτοβουλία να φωτογραφηθεί ξανά για το εξώφυλλο του Nevermind…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This