Ερντογάν: «Οι μετανάστες στις δυτικές χώρες αγωνίζονται ενάντια στην ισλαμοφοβία και τον πολιτιστικό ρατσισμό»!

Να ανάψει φωτιές θέλει ο σουλτάνος!

Must Read

Διακαώς επιθυμεί ο Ταγίπ Ερντογάν όχι μόνο να παρουσιάζεται σαν προστάτης των απανταχού μουσουλμάνων, αλλά να ανάψει και φωτιές στους μουσουλμάνους που ζουν σε χώρες της Δύσης.

Αυτό ακριβώς επιχείρησε να κάνει με το μήνυμά του στο 4ο Φόρουμ Νεολαίας Οργάνωσης Ισλαμικής Συνεργασίας. Αποκαλυπτικά του σχεδίου του είναι τα όσα είπε:

«Από την Συρία ως το Αφγανιστάν, μαζί με όλα αυτά, οι μουσουλμάνοι που σε μία μεγάλη περιοχή, παλεύουν με τις συρράξεις, τη φτώχεια, τη μετανάστευση και τις αρρώστιες, από την άλλη υποχρεώνονται να αγωνιστούν ενάντια στην ισλαμοφοβία και τον πολιτιστικό ρατσισμό που μεγαλώνει ιδιαίτερα στις δυτικές κοινωνίες. Σχεδόν καθημερινά από τις χώρες που υποτίθεται πως είναι λίκνο της δημοκρατίας, μαθαίνουμε ειδήσεις για διακρίσεις και παρενοχλήσεις αδερφών μας λόγω της πίστης, της ενδυμασίας και της μουσουλμανικής μαντίλας».

Ενώ βλέπετε η Τουρκία είναι το πραγματικό… λίκνο της δημοκρατίας, που έχει γεμίσει τις φυλακές και τα υπόγεια με αντιφρονούντες!

https://www.youtube.com/watch?v=w1GJe_ULm20

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This