Δευτέρα 21/6/2021

Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα…!

Το μόνο που ήθελε η Έλλα Μαρτίν από την Καλιφόρνια, όταν αποφάσισε να στείλει στη μητέρα της μια φωτογραφία από το δωμάτιό της, ήταν να της δείξει ότι έγινε καλή νοικοκυρά.

Η νεαρή που σπουδάζει μουσική, τραγούδι και σύνθεση, είχε μόλις βάλει σε τάξη το δωμάτιό της και περίμενε να ακούσει κομπλιμέντα από την μητέρα της.

Όμως, το «γερακίσιο» μάτι της μητέρας της πρόσεξε μια… λεπτομέρεια στη φωτογραφία, που έδειχνε ότι πολύ πρόσφατα, ίσως και την προηγούμενη νύχτα ακόμη, η κόρη της είχε απολαύσει… kinky σεξ!

«Τι είναι αυτό;», τη ρώτησε η μητέρα της, κυκλώνοντας στη φωτογραφία τις… χειροπέδες που φαίνονταν ακόμη δεμένες πάνω στο προσκεφάλι του κρεβατιού!

Η Μαρτίν, όπως αποκάλυψε η ίδια στο Twitter όπου ανάρτησε και τις σχετικές φωτογραφίες, προσπάθησε να πει μια σειρά από δικαιολογίες μπας και σώσει την κατάσταση, όμως, τελικά, δεν κατάφερε να πείσει την μητέρα της ότι η παρουσία των χειροπεδών στο κρεβάτι ήταν… εντελώς τυχαία.

Μάλλον από εκεί βγήκε η παροιμία: Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ