Επιβίωσε 40 χρόνια στη ζούγκλα, αλλά τον νίκησε ο καρκίνος

Πέθανε οκτώ χρόνια αφού επέστρεψε στην κανονική ζωή.

Must Read

Ο πολιτισμός βγήκε σε κακό σε Βιετναμέζο, γνωστό ως «πραγματικός Ταρζάν», που ζούσε στη ζούγκλα για 40 χρόνια και πέθανε από καρκίνο του ήπατος σε ηλικία 52 ετών, οκτώ χρόνια αφού επέστρεψε στην κανονική ζωή.

Ο Χο Βαν Λανγκ υπέκυψε στην ασθένειά του την περασμένη Δευτέρα, αφού επιβίωσε 40 χρόνια στη ζούγκλα με τον πατέρα του, που κατέφυγε στην άγρια φύση όταν οι Αμερικανοί σε βομβαρδισμό σκότωσαν τη μισή του οικογένεια.

Οι δύο άνδρες ανέκτησαν την επαφή τους με την κοινωνία το 2013, επειδή χρειάστηκε να πλησιάσουν ένα χωριό για να ζητήσουν βοήθεια για τον Χο Βαν Θανχ, τον πατέρα του Λανγκ, που είχε πρόβλημα υγείας. Τελικά πέθανε το 2017, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του.

Οσο ζούσαν στη ζούγκλα, επιβίωναν με φρούτα και φυτεύοντας καλαμπόκι. Φορούσαν ρούχα που έφτιαχναν από τον φλοιό των δέντρων και έβρισκαν καταφύγιο σε μια καλύβα που είχαν φτιάξει πέντε μέτρα πάνω από τη γη. Αρχικά τους εντόπισαν τυχαία ξυλοκόποι και ειδοποίησαν τις Αρχές. Οι διασώστες κατάφεραν να τους βρουν τον Αύγουστο του 2013. Ο πατέρας μπορούσε να μιλήσει λίγο, ενώ ο γιος μπορούσε να αρθρώσει μόνο λίγες λέξεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This