Βλαντιμίρ Πούτιν: Στενή επαφή κρουσμάτων ο Ρώσος Πρόεδρος – Τέθηκε σε αυτοαπομόνωση

Τι ανακοίνωσε το Κρεμλίνο

Must Read

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα μπει σε αυτοαπομόνωση μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων στη συνοδεία του και ως εκ τούτου δεν θα ταξιδέψει στο Τατζικιστάν αυτήν την εβδομάδα.

Ο 68χρονος Ρώσος Πρόεδρος, επρόκειτο να ταξιδέψει στο Τατζικιστάν για συναντήσεις υψηλού επιπέδου των περιφερειακών συμμαχιών CSTO και SCO με επίκεντρο την ταχεία επιδείνωση της ασφάλειας στο γειτονικό Αφγανιστάν.

Το Κρεμλίνο ανέφερε ότι ο Πούτιν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Τατζικιστάν, Εμομαλί Ραχμόν, για να του εξηγήσει ότι δεν μπορούσε να ταξιδέψει λόγω του καθεστώτος αυτοαπομόνωσης και ότι θα συμμετέχει στις συναντήσεις μέσω βίντεο.

Σχεδόν 24 ώρες πριν την ανακοίνωση του Κρεμλίνου, ο Πούτιν είχε συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη-αστραπή στη Μόσχα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This