Κι άλλοι Αφγανοί έφτασαν στα Σκόπια – Αναμένονται άλλοι 600 περίπου

Η γειτονική χώρα θα φιλοξενήσει προσωρινά συνολικά 780 Αφγανούς

Must Read

Άλλη μια ομάδα Αφγανών, η δεύτερη, προσγειώθηκε το απόγευμα στα Σκόπια. Πρόκειται για  44 Αφγανούς υπηκόους που εργάζονταν για διεθνείς οργανισμούς στην Καμπούλ και για μέλη των οικογενειών τους.

Αμέσως μετά την άφιξή τους μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία σε περιοχή έξω από τα Σκόπια. Θα παραμείνουν στα Σκόπια μέχρι τη μεταφορά τους σε χώρα του τελικού τους προορισμού.

Η πρώτη ομάδα Αφγανών προσφύγων, αποτελούμενη από 149 άτομα που φιλοξενεί προσωρινά η «Βόρεια Μακεδονία», είχε φθάσει στα Σκόπια στις 31 Αυγούστου. Η κυβέρνηση έχει γνωστοποιήσει ότι η χώρα θα φιλοξενήσει προσωρινά συνολικά 780 Αφγανούς πρόσφυγες.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This