«Όχι» από τη συμβουλευτική επιτροπή της FDA στην τρίτη δόση στον γενικό πληθυσμό

Εν αναμονή της τελικής απόφασης της FDA

Must Read

Σε γνωμοδότηση που είναι θέμα χρόνου να γίνει επίσημη θέση της υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), προχώρησε η συμβουλευτική επιτροπή της Υπηρεσίας, ψηφίζοντας κατά (με 16-2 ψήφους) της χορήγησης αναμνηστικών δόσεων του εμβολίου των Pfizer/BioNTech για την Covid-19 στον πληθυσμό άνω των 16 ετών.

Η μόνη εξαίρεση που έχει ήδη εγκριθεί από την FDA, είναι η χορήγηση ενισχυτικών δόσεων εμβολίων τεχνολογίας mRNA, σε άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.

«Είναι πιθανόν επωφελές, κατά τη γνώμη μου, για τους ηλικιωμένους και μπορεί τελικά να ενδείκνυται για τον γενικό πληθυσμό. Απλώς δεν νομίζω ότι είμαστε ακόμα σε αυτό το σημείο όσον αφορά τα δεδομένα», δήλωσε ο Δρ Ofer Levy, ειδικός εμβολίων και λοιμωδών νόσων στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης, αφού καταψήφισε την πρόταση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This