Νεντ Πράις: Σε δεκαήμερη καραντίνα λόγω κορωνοϊού ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Must Read

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Νεντ Πράις ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό και ότι μπήκε σε καραντίνα δέκα ημερών.

«Αφού είχα συμπτώματα για πρώτη φορά σήμερα το πρωί, βρέθηκα θετικός στον COVID-19 λίγο αργότερα και τώρα θα μπω σε καραντίνα για τις επόμενες 10 ημέρες. Αισθάνομαι ατονία, αλλά είμαι ευγνώμων για την προστασία από σοβαρή νόσηση που προσφέρεται από ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια», έγραψε στο twitter ο Πράις.

Όπως επισήμανε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο Υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν διαγνώστηκε αρνητικός στην Covid-19 σήμερα το πρωί, ενώ κανένα άλλο μέλος της αποστολής στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ δεν έχει εκδηλώσει συμπτώματα Covid-19.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This