Το ψευδοκράτος «βγάζει γλώσσα» στις ΗΠΑ!

Δεν άρεσε στους εισβολείς η απόφαση των ΗΠΑ να παρατείνουν για ένα έτος την πώληση αμυντικών όπλων στην Κυπριακή Δημοκρατία

Must Read

Τα φερέφωνα του Ταγίπ Ερντογάν στα κατεχόμενα εξαπέλυσαν ευθεία επίθεση κατά των ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «απαράδεκτη» την απόφαση των Αμερικανών «να συνεχίσουν τις πωλήσεις στρατιωτικών προμηθειών στην ‘Ελληνοκυπριακή Διοίκηση’  για ένα ακόμη έτος».

Θυμίζουμε ότι πέρυσι, οι ΗΠΑ αποφάσισαν να άρουν τον περιορισμό στην πώληση αμυντικών όπλων στην Κυπριακή Δημοκρατία από την 1η Οκτωβρίου 2020 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2021. Σήμερα, ανακοινώθηκε ότι η απόφαση αυτή παρατείνεται κατά ένα έτος.

Το παράνομο «Υπουργείο Εξωτερικών» του ψευδοκράτους τόνισε ακόμα ότι «το στρατιωτικό πλεονέκτημα των ΗΠΑ προς την ελληνοκυπριακή διοίκηση ενθάρρυνε περαιτέρω προκλητικές δραστηριότητες»!

Τολμούν και μιλούν  οι Τουρκοκύπριοι (και οι Τούρκοι μαζί) για προκλητικές δραστηριότητες!

Στη δήλωση του κατοχικού «Υπουργείου» αναφέρεται με… πίκρα ακόμα, ότι «οι ΗΠΑ, οι οποίες ήραν τον περιορισμό πωλήσεων όπλων στην ελληνοκυπριακή διοίκηση για 10 χρόνια, επιτάχυναν τις σχέσεις τους με την ελληνοκυπριακή πλευρά στον στρατιωτικό τομέα. Η νέα πολιτική των ΗΠΑ δεν περιορίζεται στην εξαγωγή στρατιωτικού εξοπλισμού, αλλά περιλαμβάνει επίσης την οργάνωση κοινών ασκήσεων και άλλων στρατιωτικών δραστηριοτήτων».

Μάλιστα, το ψευδοκράτος εξαπολύοντας βέλη προς την Ουάσιγκτον, αναφέρει ακόμα: «Αυτή η προσέγγιση των ΗΠΑ (σ.σ. προς την ελληνοκυπριακή πλευρά) που ισχυρίζονται ότι υποστηρίζουν τη σταθερότητα στην περιοχή, αντίθετα, δεν εξυπηρετεί άλλο σκοπό εκτός από την κλιμάκωση της έντασης στο νησί και την περιοχή».

Το συμπέρασμα από όλα αυτά που βγάζουν οι εισβολείς στην Κύπρο είναι πως «αποδεικνύει πόσο δίκιο έχουμε στην προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων και συμφερόντων μας στην περιοχή και το νησί μαζί με την εγγυήτρια χώρα Τουρκία»!

Φυσικά δεν έλειψαν οι αναφορές στη λύση των δύο κρατών στο νησί: «Περιμένουμε από όλα τα τρίτα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, να εγκαταλείψουν τις προσεγγίσεις που θα υποστηρίξουν τις προκλητικές πολιτικές της Ελληνοκυπριακής Διοίκησης και να βοηθήσουν τα δύο κράτη να καταλήξουν σε μια βιώσιμη συμφωνία με βάση την κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This