Φρίκη στο θέατρο Μπολσόι: Ηθοποιός σκοτώθηκε στη σκηνή κατά τη διάρκεια όπερας! (video)

Must Read

Ένας ηθοποιός σκοτώθηκε στη σκηνή στο εμβληματικό θέατρο Μπολσόι της Μόσχας το Σάββατο το βράδυ. Ο Yevgeny Kulesh καταπλακώθηκε από ένα βαρύ κομμάτι του σκηνικού κατά τη διάρκεια της βραδινής παράστασης και πέθανε επιτόπου, αναφέρουν πολλές πηγές των ρωσικών ΜΜΕ.

Η βραδινή παράσταση της όπερας του Νικολάι Ρίμσκι-Κορσάκοφ «Sadko» στο Μπολσόι πήρε τραγική τροπή, όταν μια βαριά σκηνική διακόσμηση χτύπησε τον ηθοποιό στο κεφάλι. Το ατύχημα συνέβη αμέσως μετά την έναρξη της όπερας, σύμφωνα με αρκετές αναφορές. Αργότερα έγινε γνωστό ότι ο νεκρός καλλιτέχνης πήγε σε λάθος κατεύθυνση κατά την κάθοδο του σκηνικού.

Το Θέατρο Μπολσόι επιβεβαίωσε τον θάνατο του καλλιτέχνη. «Κατά τη διάρκεια της παράστασης” Sadko “ο καλλιτέχνης του mimansa (μιμητικό σύνολο) πέθανε όταν άλλαξε το σκηνικό» – ανέφερε η υπηρεσία Τύπου. «Το έργο διακόπηκε αμέσως, ζητήθηκε από το κοινό να φύγει από την αίθουσα. Οι ερευνητές εργάζονται επί τόπου προκειμένου να διαπιστωθούν όλες οι συνθήκες του τραγικού γεγονότος».

«Κανείς δεν πρόλαβε να τραγουδήσει. Η εισαγωγή είχε μόλις τελειώσει», έγραψε ένας μάρτυρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Σταματήστε, σταματήστε! Καλέστε το ασθενοφόρο! Υπάρχει αίμα!» κάποιος φώναξε, σύμφωνα με μάρτυρα που επικαλείται το RT.

Ο καλλιτέχνης, ο οποίος φέρεται να είχε τραύμα στο κεφάλι, πέθανε επιτόπου. Τα ρωσικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο 37χρονος ηθοποιός εργαζόταν στο Μπολσόι από το 2002.

Μετά το ατύχημα, η αυλαία έκλεισε απότομα και ανακοινώθηκε διάλειμμα. Μισή ώρα αργότερα, η παράσταση διακόπηκε εντελώς και ένα ασθενοφόρο και αστυνομικοί έφτασαν στο θέατρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This