Κωνσταντίνος Κατσίφας: Συνεχίζονται οι έρευνες λέει το Δικαστήριο – Η Ελλάδα «παρακολουθεί στενά» την υπόθεση

Πατέρας Κατσίφα: «Οι αλβανικές αρχές μας είχαν δώσει χαρτί πως δεν ήταν αυτοκτονία»!

Must Read

Απορρίφθηκε από το Δικαστήριο Αργυροκάστρου το αίτημα της Εισαγγελίας να σταματήσουν οι έρευνες για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες της Δρόπολης την 28η Οκτωβρίου 2018 και να χαρακτηριστεί ο θάνατός του ως «αυτοκτονία».

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά σήμερα, διατάχθηκε επανάληψη ανακριτικών ενεργειών (επειδή ασχολήθηκαν τα ΜΜΕ άραγε; ) και σύμφωνα με το himara.gr η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Μετά το ενδιαφέρον ορισμένων μέσων ενημέρωσης για την εκδήλωση της 28. 10. 2018 στο χωριό Βουλαριάτες, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αργυροκάστρου, σας ενημερώνει ότι κατόπιν του αιτήματος της Εισαγγελίας για απόρριψη της υπόθεσης, το Περιφερειακό Δικαστήριο, ως αρμόδιο όργανο, αποφάσισε την επιστροφή, διατάσσοντας την εκτέλεση ορισμένων άλλων ανακριτικών ενεργειών σύμφωνα με τις νομικές διατάξεις. Επί του παρόντος το ζήτημα βρίσκεται στη φάση εκπλήρωσης αυτών των υποχρεώσεων».

Ελλάδα: «Η ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα παρακολουθεί στενά την υπόθεση»

Σχεδόν 24 ώρες μετά τη γνωστοποίηση της εξέλιξης της υπόθεσης με την προσπάθεια της αλβανικής Εισαγγελίας να κλείσει την υπόθεση, η Αθήνα θυμήθηκε ότι πρέπει να αντιδράσει.

Όπως ενημέρωσαν διπλωματικές πηγές, η ελληνική πρεσβεία στα Τίρανα «παρακολουθεί στενά την υπόθεση του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα».

Κάλλιο αργά…

Πατέρας Κατσίφα: «Οι αλβανικές αρχές μας είχαν δώσει χαρτί πως δεν ήταν αυτοκτονία»!

Μετά το ξέσπασμα της μητέρας του αδικοχαμένου 35χρονου, Βασιλικής, ότι «αυτοκτόνησαν το παιδί μου γιατί δεν μπορούν να απαντήσουν γιατί τον σκότωσαν» και ο πατέρας του, μιλώντας στο αλβανικό abcnews.al, υποστήριξε ότι ο γιος του δολοφονήθηκε και δεν αυτοκτόνησε.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Κατσίφας, «δεν πιστεύουμε ότι αυτοκτόνησε με οποιονδήποτε τρόπο. Οι αλβανικές αρχές μας είχαν δώσει χαρτί πως δεν ήταν αυτοκτονία».

Και εξήγησε όπως μεταφέρει το himara.gr: «Έχουμε την πρώτη απόφαση την πρώτη ημέρα που σκοτώθηκε. Μας είπαν να μην ασχοληθούμε. Δεν την πήραμε. Φέραμε ιατροδικαστή από τα Γιάννενα. Ξέρω τι λένε. Μας άφησαν ένα έγγραφο που λέει ‘όχι αυτοκτονία’. Δολοφονία ναι. Αυτό τα λέει όλα. Μας το έδωσαν στο Αργυρόκαστρο όταν πήγαμε να πάρουμε το αγόρι μας είπαν να το πάρουμε αμέσως. Και δεν δεχτήκαμε να το πάρουμε χωρίς να κάνουμε αυτές τις αναλύσεις».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This