Μέσα από τη Δούμα έκανε έκκληση για εμβολιασμούς ο Πούτιν

Η Ρωσία κατέγραψε τον υψηλότερο αριθμό θανάτων από την έναρξη της πανδημίας

Must Read

Μέσα από τη Δούμα έκανε έκκληση στους Ρώσους βουλευτές ο Βλαντιμίρ Πούτιν, προκειμένου να ενταθούν οι εμβολιασμοί στη Ρωσία.

Η χώρα κατέγραψε τον υψηλότερο αριθμό θανάτων από την έναρξη της πανδημίας, γεγονός που θορύβησε τόσο τον Ρώσο Πρόεδρο όσο και την κυβέρνησή του.

Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι «μόνο ο εμβολιασμός μπορεί να σώσει τους ανθρώπους από την μόλυνση και την βαριά νόσηση». Και γι’ αυτό «είναι αναγκαίο να ενταθούν οι ρυθμοί εμβολιασμού». 

Επισήμανε ακόμη ότι ο πόλεμος κατά της πανδημίας συνεχίζεται, κάλεσε τους βουλευτές να εξηγούν επίμονα στους πολίτες την ανάγκη για εμβολιασμό. Να σημειωθεί ότι πολλοί Ρώσοι εκφράζουν την δυσπιστία και τον φόβο τους για το Sputnik-V.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This