Τρίτη 11/5/2021

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις – Το πλήρωμα τους άφησε να πνιγούν!

Δεν το χωράει ανθρώπου νους. Οι μόνοι που φαίνεται να έχουν διασωθεί από την τραγωδία στην Καλιφόρνια με το πλοίο ήταν οι άνθρωποι που αποτελούσαν το πλήρωμα του τουριστικού σκάφους που για άγνωστο λόγο πήρε φωτιά και βυθίστηκε!

Πριν από λίγη ώρα, οι αρχές εντόπισαν τέσσερις σορούς από τα άτομα που επέβαιναν στο σκάφος που έπιασε φωτιά στην Καλιφόρνια, ενώ 30 άνθρωποι αγνοούνται ακόμη.

Οι υπηρεσίες διάσωσης στην Καλιφόρνια,έχουν ξεκινήσει έρευνες στις ακτές του νησιού Σάντα Κρουζ με την ελπίδα ότι θα βρουν κάποιους από τους επιβάτες του τουριστικού σκάφους Conception, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα και βυθίστηκε σε πολύ μικρή απόσταση από τη στεριά.

Συνολικά 39 άνθρωποι επέβαιναν στο σκάφος αλλά μόνο πέντε, τα μέλη του πληρώματος, κατάφεραν να διαφύγουν. Όταν ξέσπασε η πυρκαγιά «το πλήρωμα ξύπνησε και πήγε στη γέφυρα, κατόπιν πήδηξαν στη θάλασσα», είπε η πλοίαρχος της ακτοφυλακής Μόνικα Ρότσεστερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Όξναρντ.

Έστειλαν σήμα κινδύνου

Η Ρότσεστερ δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει αν οι ναυτικοί προσπάθησαν να βοηθήσουν τους επιβάτες.

Ένα σκάφος αναψυχής που βρισκόταν σε μικρή απόσταση περισυνέλεξε τους πέντε ναυαγούς.

Το πλήρωμα είχε προλάβει πάντως να στείλει σήμα κινδύνου στις αρχές. Ο ιδιοκτήτης του πλοίου συνεργάζεται με τις αρχές, πρόσθεσε.

Μέχρι στιγμής τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα.

Το Conception είχε ρίξει άγκυρα για τη νύχτα στα ανοιχτά του βραχώδους νησιού Σάντα Κρουζ, που αποτελεί μέρος του εθνικού δρυμού των Τσάνελ Άιλαντς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ