Άνδρας μηνύει φαστφουντάδικο επειδή δεν έβρισκε πουθενά το περιζήτητο σάντουιτς του!

Must Read

Η αμερικανική αλυσίδα fast food «Popeyes Louisiana Kitchen», η οποία ειδικεύεται στο τηγανιτό κοτόπουλο, βρέθηκε πρόσφατα στο «μάτι του κυκλώνα», όταν ένα νέο σάντουιτς με κοτόπουλο και πίκλες που κυκλοφόρησε έγινε, αναπάντεχα, τόσο δημοφιλές, ώστε εξαφανίστηκε… εν ριπή οφθαλμού από όλα τα καταστήματα της αλυσίδας!

Το θέμα είναι ότι υπήρξαν και πολλοί που ήθελαν «σαν τρελοί» να το δοκιμάσουν, αλλά δεν στάθηκαν αρκετά τυχεροί ώστε να προλάβουν.

Ένας από αυτούς ήταν και o Κρεγκ Μπαρ από το Ιστ Ριτζ του Τενεσί, ο οποίος, φανερά συγχυσμένος, αποφάσισε να τους μηνύσει!

Ο λόγος; Όπως δήλωσε ο ίδιος, επισκέφθηκε διάφορα καταστήματα που στη βιτρίνα τους διαφήμιζαν το περιζήτητο σάντουιτς, αλλά δεν κατάφερε να το βρει πουθενά.

Πλέον, αξιώνει από την εν λόγω αλυσίδα fast food αποζημίωση ύψους 5.000 δολαρίων (περίπου 4.530 ευρώ), για παραπλάνηση πελάτη!

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο γνωστός αμερικανός DJ και μουσικός παραγωγός Diplo, ανάρτησε φωτογραφία στο Instagram του, στην οποία ποζάρει στην πόρτα ιδιωτικού τζετ  της αλυσίδας, κρατώντας στα χέρια του δύο σακούλες… τίγκα στα best seller σάντουιτς!

Σα δεν ντρέπεται, μας… άνοιξε την όρεξη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This