Φρίκη στο Πακιστάν: Άνδρας έκαψε ζωντανές τις κόρες και τα τέσσερα εγγόνια του!

Ο λόγος; Επειδή εκείνες παντρεύτηκαν χωρίς τη συγκατάθεσή του

Must Read

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στο Πακιστάν. Ένας πατέρας πιστεύεται ότι έκαψε ζωντανές τις δύο κόρες του και τα τέσσερα παιδιά τους, επειδή εκείνες παντρεύτηκαν παρά τη θέλησή του!

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει κυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει τον Μανζούρ Χουσάιν ο οποίος καταζητείται με την υποψία ότι πυρπόλησε το σπίτι όπου κατοικούσαν οι αδελφές Φαουζία Μπίμπι και Χουρσίντ Μάι, σε ένα χωριό της επαρχίας Μουζαφαργκάργκ, στο κεντρικό Πακιστάν.

Θύμα της αποτρόπαιης πράξης του Χουσάιν που ζούσε σε ένα γειτονικό χωριό, είναι και ο σύζυγος της Μάι, σύμφωνα με τον αξιωματικό της αστυνομίας Αμπντούλ Ματζίντ, καθώς σκοτώθηκε επίσης στην πυρκαγιά.

Πριν από 18 μήνες η Μπίμπι παντρεύτηκε από έρωτα τον Μεχμπούμπ Άχμαντ, παρά τις αντιρρήσεις του πατέρα της. «Το συμβάν αυτό είναι το αποτέλεσμα της αντιπαλότητας των δύο οικογενειών με αφορμή τον γάμο από έρωτα», σχολίασε ο Ματζίντ.

Ο σύζυγος της Μπίμπι, ο Άχμαντ, είπε ότι δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της πυρκαγιάς και όταν επέστρεψε από τη δουλειά του, τις πρώτες πρωινές ώρες, το είδε να έχει τυλιχτεί στις φλόγες.

Εκτός από τις δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους ο γιος του Άχμαντ, ηλικίας μόλις τεσσάρων μηνών και τα τρία παιδιά της Μάι, ηλικίας 2, 6 και 13 ετών.

Σύμφωνα με την Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Πακιστάν, εκατοντάδες γυναίκες στη χώρα δολοφονούνται κάθε χρόνο από συγγενείς τους επειδή παντρεύονται χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This