Ερσίν Τατάρ: Οι Τουρκοκύπριοι ξαναγεννήθηκαν με τον Αττίλα!

Ξεπερνά τα όρια του θράσους η μαριονέτα του σουλτάνου

Must Read

Πιο προκλητικός από κάθε άλλη φορά εμφανίστηκε ο κατοχικός ηγέτης και αχυράνθρωπος του Ταγίπ Ερντογάν στο ψευδοκράτος, Ερσίν Τατάρ. Αφού υποστήριξε ότι «αναγεννήθηκαν και ανεξαρτητοποιήθηκαν» οι Τουρκοκύπριοι με την εισβολή στην Κύπρο, επεσήμανε ότι στο νησί υπάρχουν «δύο χωριστοί λαοί», οι Έλληνες και οι Τούρκοι.

Ορίστε λοιπόν…

  • «Το πρωί της 20ης Ιουλίου 1974, οι Τουρκοκύπριοι ξαναγεννήθηκαν και απέκτησαν την ανεξαρτησία τους όταν τα Μεχμετσίκ (σ.σ. τουρκικός στρατός) πάτησαν το πόδι τους στο νησί. Έκτοτε έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος. Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει την πραγματικότητα της ύπαρξης της ΤΔΒΚ, κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τους Τουρκοκύπριους με το θάρρος και τον ηρωισμό που προέκυψε εκείνη την εποχή, με το τίμημα που πληρώθηκε».
  • «Στην Κύπρο υπάρχουν δύο “χωριστοί λαοί” και δεν υπάρχει έννοια της κυπριακότητας. Είτε είσαι Τούρκος είτε Έλληνας. Ως Τουρκοκύπριοι, καταφέραμε να διατηρήσουμε την παρουσία μας εδώ αναπτύσσοντας καλές σχέσεις με την μητέρα πατρίδα και λαμβάνοντας την υποστήριξή της. Οι σχέσεις της ‘ΤΔΒΚ’ με την Τουρκία είναι πολύτιμες και η εθνική υπόθεση συνεχίζεται από κοινού».
  • «Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που σκέφτονται όπως εμείς πρέπει να είναι πάντα πιστοί στην πατρίδα και ότι οι Τουρκοκύπριοι πρέπει να είναι σε θέση να πολεμήσουν αυτόν τον αγώνα με τη δική τους εθνική ταυτότητα και πνευματικότητα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This