Αλαμπάμα: 14χρονος «ξεκλήρισε» την οικογένεια του και στην συνέχεια κάλεσε την αστυνομία!

Must Read

Πέντε μέλη της οικογένειάς του με πιστόλι σκότωσε ένας 14χρονος, τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη στην αμερικανική πολιτεία Αλαμπάμα, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Ο έφηβος, αφού κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία, «παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε τα πέντε μέλη της οικογένειάς του στην κατοικία τους», έγραψε στο Twitter το γραφείο του σερίφη της κομητείας Λάιμστοουν, που βρίσκεται στα σύνορα με το Τενεσί, νότια του Νάσβιλ.

Τρεις σκοτώθηκαν επί τόπου

«Βοηθά αυτή τη στιγμή τους ερευνητές να εντοπίσουν το όπλο, ένα πιστόλι διαμετρήματος 9 χιλιοστών, το οποίο είπε ότι πέταξε εκεί κοντά», διευκρίνισαν οι αρχές.

Η αστυνομία είχε αναφέρει αρχικά πως τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν επί τόπου και πως άλλοι δύο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι δύο τελευταίοι υπέκυψαν στα τραύματά τους τις επόμενες ώρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This