Συντετριμμένος ο Άλεκ Μπάλντγουιν που πυροβόλησε και σκότωσε την Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα ταινίας (video)

Με δάκρυα στα μάτια, ο ηθοποιός δεν μπορεί να καταλάβει πώς έγινε το δυστύχημα - Ερωτήματα για το όπλο που έπρεπε να ήταν γεμάτο με άσφαιρα

Must Read

«Πάγωσε» το Χόλιγουντ μετά το τραγικό περιστατικό που εκτυλίχθηκε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust.

Ο διάσημος ηθοποιός Άλεκ Μπάλντγουιν πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τη42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας, Χαλίνα Χάτσινς, ενώ παράλληλα τραυμάτισε σοβαρά τον 48χρονο σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα.

Ο 68χρονος ηθοποιός γύριζε μια σκηνή για την ταινία σε ράντσο κοντά στην πόλη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό, όταν το όπλο που κρατούσε εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε θανάσιμα την Χάτσινς.

Η 42χρονη που φέρεται να είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού με ασθενοφόρο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατό της.

Εν τω μεταξύ, ο Μπάλντγουιν μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Σάντα Φε προκειμένου να δώσει κατάθεση. Ο ηθοποιός δεν συνελήφθη και λίγη ώρα αργότερα αποχώρησε χωρίς να του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Σε φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο από την εφημερίδα New Mexican, ο πασίγνωστος ηθοποιός φαίνεται καταρρακωμένος. Σκύβει απεγνωσμένος σε ένα κράσπεδο, ενώ μιλάει στο τηλέφωνο με δάκρυα στα μάτια.

Σύμφωνα με την DailyMail, η αστυνομία εξέδωσε λιτή ανακοίνωση στην οποία δεν δίνει καμία διευκρίνηση για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος. Αυτό που έγινε γνωστό, είναι ότι η εκπυρσοκρότηση συνέβη κατά την διάρκεια των γυρισμάτων και μέχρι τώρα δεν είναι γνωστό εάν ο ηθοποιός πάτησε εσκεμμένα την σκανδάλη. Την ίδια στιγμή, εύλογες είναι οι απορίες για το τι συνέβη με το όπλο, το οποίο υποτίθεται έπρεπε να είναι γεμισμένο με άσφαιρα και όχι με σφαίρες.

Με μια εξίσου λιτή δήλωση η εταιρεία παραγωγής ανακοίνωσε ότι «τα γυρίσματα θα διακοπούν για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα» αλλά και ότι «όλο το καστ και το συνεργείο έχουν καταρρεύσει από τη σημερινή τραγωδία. Θα συνεργαστούμε πλήρως με την έρευνα του αστυνομικού τμήματος της Σάντα Φε. Θα παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όλους όσους συνδέονται με την ταινία καθώς εργαζόμαστε για να επεξεργαστούμε αυτό το απαίσιο συμβάν».

Ο τραγικός θάνατος από πυροβολισμό θυμίζει τον θάνατο του γιου του Μπρους Λι, Μπράντον Λι, το 1993 στα γυρίσματα της ταινίας The Crow, όπου μια σφαίρα που είχε σφηνωθεί στην κάννη ενός όπλου, προωθήθηκε από μια κενή σφαίρα, σκοτώνοντάς τον.

Ποια ήταν η Χαλίνα Χάτσινς

Η Χαλίνα Χάτσινς γεννήθηκε στην Ουκρανία το 1979 και ολοκλήρωσε τις σπουδές της ως δημοσιογράφος στο Εθνικό Πανεπιστήμιο του Κιέβου. Στη συνέχεια εργάστηκε ως ερευνήτρια σε ντοκιμαντέρ, ενώ όταν μετακόμισε στο Λος Άντζελες, σπούδασε στο Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με κορυφαία ονόματα του χώρου και συμμετείχε σε πολλές ταινίες, ενώ το 2019 κέρδισε βραβείο για καλύτερη φωτογραφία για την ταινία «Treacle».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This