Ομολόγησε ύστερα από 35 χρόνια: «Στραγγάλισα και πέταξα από αεροπλάνο τη γυναίκα μου»

«Ηθελα να τη σταματήσω να μου ουρλιάζει και της επιτέθηκα» είπε στο δικαστήριο

Must Read

Για πάνω από τρεις δεκαετίες επέμενε ότι ήταν αθώος, και παρά το γεγονός ότι καταδικάστηκε το 2000 για τον θάνατο της γυναίκας του, Αμερικανός πλαστικός χειρουργός αποφάσισε να ομολογήσει μόλις το 2020 ότι τη στραγγάλισε και πέταξε το πτώμα της από ένα αεροσκάφος.

Την υπόθεση του Ρόμπερτ Μπιρενμπάουμ, του έμπειρου πιλότου που ομολόγησε τον Δεκέμβριο του 2020 κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης στο δικαστήριο για υπό όρους αποφυλάκισή του, ξεδιπλώνει η εκπομπή «20/20» του ABC News.

Ο πρώην πλαστικός χειρουργός σόκαρε τους πάντες επιλέγοντας εκείνη τη στιγμή για να παραδεχθεί το έγκλημά του μετά την εξαφάνιση της συζύγου του Γκέιλ Κατζ, το 1985. Ενας κορμός πτώματος, που ξεβράστηκε από τη θάλασσα το 1989, αναγνωρίστηκε με τα τότε πρωτόγονα μέσα ως δικός της. Χρειάστηκε αυτός να ξεθαφτεί το 1998 και με τη νέα τεχνολογία του DNA προέκυψε ότι υπήρχε δολοφονική ενέργεια.

«Ηθελα να τη σταματήσω να μου ουρλιάζει και της επιτέθηκα» φέρεται ότι είπε στο δικαστήριο, σύμφωνα με τα πρακτικά της δίκης που επικαλείται το ABC News. Οταν ρωτήθηκε πώς τη σκότωσε, είπε ότι τη στραγγάλισε και μετά πέταξε το πτώμα της. «Ανοιξα την πόρτα και πέταξα το πτώμα της έξω από το αεροπλάνο πάνω από τον ωκεανό» είπε, ενώ παραδέχθηκε ότι τη σκότωσε επειδή ο ίδιος ήταν «ανώριμος» και δεν ήξερε πώς να διαχειριστεί τον θυμό του.

Ειδικά οι κατήγοροί του, που είχαν καταφέρει να τον στείλουν φυλακή το 2000 βασιζόμενοι στις σοβαρές ενδείξεις αλλά και με μαρτυρίες του συγγενικού περιβάλλοντος του θύματος, που έκανε λόγο για έναν τοξικό γάμο, σοκαρίστηκαν από την ομολογία επειδή, όπως εκμυστηρεύτηκαν στην εκπομπή, άκουσαν επιτέλους να λέει με το στόμα του όλα αυτά που είχαν φανταστεί ότι προηγήθηκαν της εξαφάνισης της άτυχης Κατζ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This