Σκάει ποινική δίωξη στον Μπάλντουιν για τον θάνατο της Χάτσινς;

Μπλεξίματα για τον γνωστό ηθοποιό

Must Read

Μετά την τραγωδία και το πρώτο σοκ, φαίνεται να «ζεσταίνονται» οι «μηχανές» της Δικαιοσύνης στην υπόθεση του δυστυχήματος με πραγματικά πυρά στα γυρίσματα της ταινίας «Rust».

Ο Αλεκ Μπάλντουιν μπορεί να μην έχει μόνο να διαχειριστεί το ψυχολογικό τραύμα του ότι από τη σκανδάλη που τράβηξε εκείνος έχασε τη ζωή της μια νέα γυναίκα και μητέρα. Η εισαγγελέας που έχει αναλάβει την έρευνα για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ασκηθεί δίωξη σε βάρος του ηθοποιού. «Εκείνος πυροδότησε το όπλο» είπε η εισαγγελέας της Σάντα Φε, Μαίρη Κάρμακ – Αλτγουις, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. «Ολες οι επιλογές είναι στο τραπέζι, σε αυτό το στάδιο κανείς δεν αποκλείεται από μια πιθανή δίωξη» πρόσθεσε.

Ο σερίφης της κομητείας Σάντα Φε, Ανταμ Μεντόζα, είπε ότι οι Αρχές έχουν στην κατοχή τους το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα, ένα ρεβόλβερ Long Colt, και πιστεύουν ότι περιείχε μία αληθινή σφαίρα. Ο Μεντόζα τόνισε ότι στα γυρίσματα επικρατούσε εφησυχασμός σε ό,τι αφορά τα πυροβόλα όπλα, ενώ πρόσθεσε ότι ο Μπάλντουιν συνεργάζεται, αν και επισήμανε ότι δεν γνωρίζουν πού βρίσκεται τώρα.

Την ίδια ώρα οι παραγωγοί της ταινίας «Rust» προσέλαβαν τη νομική εταιρία Jenner & Block προκειμένου να ερευνήσει την υπόθεση, «ώστε να κατανοήσουν ακριβώς τι συνέβη». Πάντως, ο βοηθός σκηνοθέτη Ντέιβιντ Χολς, σύμφωνα με τη «New York Post», παραδέχτηκε ότι θα έπρεπε να έχει ελέγξει καλύτερα το όπλο προτού το δώσει στον Μπάλντουιν. Ο τελευταίος έχει μπει στο στόχαστρο του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, ο οποίος, για να πάρει πίσω το αίμα του για τις μιμήσεις του ηθοποιού σε βάρος του πατέρα του, κυκλοφόρησε μπλουζάκι που γράφει «Τα όπλα δεν σκοτώνουν ανθρώπους. Ο Μπάλντουιν σκοτώνει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This