Η λατρεία του Πάπα Φραγκίσκου στον Τζο Μπάιντεν

«Είστε ο μεγαλύτερος υπέρμαχος της ειρήνης που γνώρισα ποτέ μου»

Must Read

Με αφορμή την παρουσία του Τζο Μπάιντεν στη Σύνοδο Κορυφής της G20 στην Ιταλία, συναντήθηκε με τον Πάπα Φραγκίσκο, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Τζιλ, η οποία έχει ιταλικές ρίζες.

Η συνάντηση κράτησε πάνω από μια ώρα με τον Ποντίφικα να δηλώνει για τον Μπάιντεν: «Είστε ο μεγαλύτερος υπέρμαχος της ειρήνης που γνώρισα ποτέ μου» και τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να απαντάει «είναι πολύ ωραίο το ότι βρίσκομαι εδώ».

Την ώρα της ανταλλαγής δώρων ο Μπάιντεν έδωσε στον Ποντίφικα νόμισμα των Ηνωμένων Πολιτειών, με το σύμβολο της πολιτείας του Ντέλαγουερ. Το δώρο είχε ισχυρό συμβολισμό καθώς στη συγκεκριμένη Πολιτεία Γενικός Εισαγγελέας είχε εκλεγεί ο πρωτότοκος γιος του Αμερικανού προέδρου, που έχασε στα 46 του την μάχη με τον καρκίνο. Επίσης χάρισε στον Πάπα σπάνια άμφια του 1930, ενώ ο Πάπας δώρισε στον Μπάιντεν έργο κεραμικής τέχνης, με τίτλο «Ο προσκυνητής».

Όπως ανακοινώθηκε ο Λευκός Οίκος το επόμενο διάστημα θα δωρίσει ενδύματα για τους άστεγους σε καθολικές εθελοντικές οργανώσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This