Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν έπειτα από πυρκαγιά σε αγωγό μεταφοράς πετρελαίου στη Νότια Αφρική

Η φωτιά προκλήθηκε από μια απόπειρα κλοπής καυσίμων

Must Read

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε αγωγό μεταφοράς πετρελαίου στο Ντέρμπαν, στην ανατολική Νότια Αφρική.

Η δημόσια εταιρεία Transnet ανακοίνωσε ότι έκλεισε προσωρινά έναν σημαντικό αγωγό μεταφοράς πετρελαίου έπειτα από πυρκαγιά που προκλήθηκε από μια απόπειρα κλοπής καυσίμων, νωρίς το πρωί σήμερα.

Σύμφωνα με την εταιρεία Transnet Pipelines, θυγατρική της Transnet, διεξάγεται έρευνα για την υπόθεση και πρωταρχικός στόχος είναι η κατάσβεση της πυρκαγιάς και ο περιορισμός των επιπτώσεών της για τους κατοίκους και το περιβάλλον.

Η Transnet Pipelines διαχειρίζεται ένα δίκτυο αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου μήκους 3.800 χιλιομέτρων που συνδέουν το Ντέρμπαν με την επαρχία Γκαουτένγκ, την πολυπληθέστερη της Νότιας Αφρικής, όπου βρίσκεται και το Γιοχάνεσμπουργκ, η οικονομική πρωτεύουσα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This