Κατηγορούμενος αποβλήθηκε από το δικαστήριο επειδή… νιαούριζε ασταμάτητα (video)

O κατηγορούμενος που νιαούριζε είχε σκοτώσει τη μητέρα και την θεία του

Must Read

Στο σκαμνί έκατσε ο Nicolas Gil Pereg ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε την μητέρα του και την θεία του πριν από δύο χρόνια στην Αργεντινή.

Ο Ισραηλινός παρουσιάστηκε στο δικαστήριο προκειμένου να ξεκινήσει η δίκη ωστόσο ο ίδιος δεν σταμάτησε να νιαουρίζει, ακόμα και όταν η δικαστής τον προειδοποίησε ότι πρέπει να παραμείνει σιωπηλός. 

«Κύριε Τζιλ Πέρεγκ, πριν την είσοδο του σώματος των ενόρκων, σας προειδοποίησα ότι αν θέλετε να παραμείνετε στην δικαστική αίθουσα, θα πρέπει να το κάνετε σιωπηλά, με σεβασμό και με ευπρέπεια» δήλωσε η δικαστής, ωστόσο εκείνος συνέχισε να νιαουρίζει, ώσπου τελικά η δικαστής να τον απέβαλε από την αίθουσα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This