Για πιθανό σαμποτάζ μιλά ο δικηγόρος της οπλουργού στην ταινία του Άλεκ Μπάλντουιν

Must Read

Ένας δικηγόρος που εκπροσωπεί την οπλουργό που επέβλεπε τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στο πλατό της ταινίας «Rust» ισχυρίστηκε ότι κάποιος μπορεί να έκανε σαμποτάζ στο όπλο, βάζοντας σκόπιμα μια σφαίρα μέσα σε αυτό που χρησιμοποίησε ο Άλεκ Μπάλντουιν, όταν πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος την Χαλίνα Χάτσινς.

Ο Τζέισον Μπόουλς είπε ότι η πελάτισσά του, Χάνα Γκουτιέρες, είχε πάρει πυρομαχικά από ένα κουτί που πίστευε ότι περιείχε μόνο άσφαιρα βλήματα. Είπε ότι σκέφτηκε πως ήταν πιθανό κάποιος να τοποθέτησε επίτηδες πραγματικές σφαίρες στο κουτί.

«Φοβόμαστε ότι αυτό θα μπορούσε να έχει συμβεί εδώ, ότι κάποιος σκόπευε να σαμποτάρει αυτό το σετ με αληθινές σφαίρες σκόπιμα τοποθετημένες σε ένα κουτί με άσφαιρα», είπε ο Μπόουλς στην εκπομπή «Good Morning America» του τηλεοπτικού δικτύου ABC.

«Δεν λέμε ότι κάποιος είχε πρόθεση να συμβεί μια ανθρωποκτονία, αλλά ήθελαν να κάνουν κάτι για να προκαλέσουν ένα περιστατικό ασφαλείας στο πλατό. Αυτό πιστεύουμε ότι συνέβη», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς ποιος θα τοποθετούσε σκόπιμα αληθινά πυρομαχικά, ο Μπόουλς είπε στην εκπομπή «Today» του NBC: «Θα μπορούσε να είναι ένα άτομο που ήθελε να αποδείξει κάτι, να πει ότι είναι θυμωμένο, είναι δυσαρεστημένο. Και γνωρίζουμε ότι κόσμος είχε ήδη φύγει από το σετ την προηγούμενη μέρα», είπε, αναφερόμενος σε δηλώσεις των αρχών στη Σάντα Φε ότι πριν από το γύρισμα, οι καμεραμαν είχαν εγκαταλείψει την ταινία για να διαμαρτυρηθούν για τις πολλές ώρες και άλλες απαράδεκτες συνθήκες εργασίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This