Μια 33χρονη Βελγίδα που βρήκε τραγικό θάνατο για μια selfie, είχε καταγωγή από το Ρέθυμνο! (video)

Είχε κρατήσει το επίθετο της μητέρας της, μετά τον χωρισμό των γονιών της

Must Read

Από γκρεμό ύψους 30 μέτρων έπεσε στο κενό η 33χρονη Βελγίδα Ζόι Σνοκς, στην προσπάθειά της να βγάλει την «τέλεια» selfie για τον σύζυγό της, βρίσκοντας τραγικό θάνατο στο ποτάμι που περνούσε από κάτω.

Το δυστύχημα που έχει προκαλέσει θλίψη στο Βέλγιο, συνέβη την περασμένη Τρίτη κατά τη διάρκεια εκδρομής με τον σύζυγό της, Τζόρι Γιάνσεν, όταν η αδικοχαμένη κοπέλα στάθηκε για μια πόζα σε βράχο στην άκρη του γκρεμού, αλλά έχασε την ισορροπία της, με αποτέλεσμα να πνιγεί στο ποτάμι που βρισκόταν σε βάθος 30 μέτρων.

https://twitter.com/PerdomoArcenio/status/1456346067839168514

Αυτό που λίγοι γνώριζαν, ωστόσο, είναι ότι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr, η 33χρονη Ζόι (Ζωή), είχε καταγωγή από το Γεράνι Ρεθύμνου και το επίθετό της ήταν Μαρινάκη, με την ίδια να έχει επιλέξει να κρατήσει το επίθετο της μητέρας της, μετά τον χωρισμό των γονιών της. Μάλιστα, το τραγικό παιχνίδι της μοίρας, είναι ότι και η θεία της 33χρονης, η οποία μένει στο Ρέθυμνο, είχε χάσει πριν από δύο χρόνια το γιο της σε τροχαίο δυστύχημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This