Σε 100 πτώματα γυναικών ασέλγησε νεκρόφιλος δολοφόνος στη Βρετανία

Στη δίκη του ομολόγησε ακόμη ότι σκότωσε δύο νεαρές και τις βίαζε, ενώ ψυχορραγούσαν

Must Read

Συγκλονισμένη είναι η βρετανική κοινή γνώμη από την ομολογία εξηντάχρονου κατά τη διάρκεια της δίκης του ότι είχε βιάσει πάνω από 100 νεκρές γυναίκες, ηλικίας ακόμα και εννέα ετών, και ότι είχε κάνει το ίδιο σε δύο γυναίκες που σκότωσε ο ίδιος, ενώ αυτές ψυχορραγούσαν!

Ο 67χρονος Ντέιβιντ Φούλερ, που παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε την 25χρονη Γουέντι Κνελ και την 20χρονη Κάρολαιν Πιρς, ως ηλεκτρολόγος νοσοκομείων ικανοποιούσε τις ανατριχιαστικές ορέξεις του στα πτώματα γυναικών που έβρισκε στα νεκροτομεία, από εννέα έως 100 ετών.

Γουέντι Κνελ

Βιντεοσκοπούσε τις διεστραμμένες πράξεις του και φωτογράφιζε τα βραχιολάκια των νεκρών για να τα έχει στο… αρχείο του, ενώ έκανε αναζητήσεις πληροφοριών για τις νεκρές μέσα στα social media. Κρατούσε όλα τα στοιχεία σε αρχεία στο γραφείο που είχε στο σπίτι του στο Χέθφιλντ, το οποίο είχε κάνει «αστακό» και παρακολουθούσε με κύκλωμα από κάμερες ασφαλείας.

Κάρολαιν Πιρς

Η αστυνομία, που ερεύνησε εκατομμύρια φωτογραφίες στον υπολογιστή του Φούλερ αλλά και στους σκληρούς δίσκους του, δεν έχει καταφέρει ακόμα να εντοπίσει όλα τα θύματά του, και εκτιμά ότι η λίστα με αυτά μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερη και να αρχίζει πολύ πριν από την ψηφιακή εποχή, οπότε μπορούσε να κρατάει τα σχετικά αρχεία.

Κατάφερε να δρα ανενόχλητος για 35 χρόνια, παρουσιάζοντας το προσωπείο του σεβαστού μεσοαστού. Οσοι τον γνώριζαν είχαν την εικόνα ενός οικογενειάρχη, ο οποίος, αν και είχε παντρευτεί τρεις φορές, παρουσιαζόταν ως καλός πατέρας για τα τέσσερα παιδιά του. Η πραγματικότητα, ωστόσο, ήταν πολύ διαφορετική, αφού, ενώ ήταν παντρεμένος με τη δεύτερη γυναίκα του, σκότωσε τη Γουέντι και την Κάρολαϊν. Αυτές οι δολοφονίες ήταν που οδήγησαν, ωστόσο, στην καταδίκη του, αφού DNA που βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος έπειτα από χρόνια έγινε εφικτό να διασταυρωθεί και να ταυτοποιηθεί με το δικό του.

Ενα μέλος της οικογένειας του Φούλερ που συνελήφθη έδωσε γενετικό δείγμα, το οποίο μπήκε στη βρετανική τράπεζα DNA και έτσι ο χρόνος άρχισε να μετράει αντίστροφα για τον βιαστή και δολοφόνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This