Με τουρκική χρηματοδότηση στο φουλ το ψευδοκράτος αναβαθμίζεται στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις

Μεγάλη προβολή στην τουριστική έκθεση World Travel Market

Must Read

Όσο το χρήμα ρέει άφθονο από την Τουρκία προς το ψευδοκράτος, τόσο αυτό γιγαντώνει και αναβαθμίζει την παρουσία του στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, με τεράστια περίπτερα να προβάλλουν τη «βόρεια Κύπρο».

Η τελευταία εμφάνιση γίνεται στο Λονδίνο και στην τουριστική έκθεση World Travel Market (ολοκληρώνεται την Τρίτη), στην οποία μάλιστα το ψευδοκράτος έχει διαχρονική παρουσία.

Πολλές είναι οι φωνές εντός της Κυπριακής Δημοκρατίας που μιλούν και για σκόπιμη προσπάθεια επισκίασης της προώθησής της, με το κυπριακό ΥΠΕΞ να σχολιάζει μέσω πηγών, πως η συγκεκριμένη εκδήλωση στο Λονδίνο δεν είναι κρατική, οπότε επισήμως δεν μπορεί να γίνει κάτι για να μπλοκαριστεί η παρουσία των κατοχικών εκπροσώπων εκεί.

Όπως μεταφέρει το SigmaLive, η εφημερίδα Londragazete έγραψε για το ψευδοκράτος πως «η παρουσία έγινε αισθητή, μαζί με το περίπτερο ‘Πάμε Τουρκία’, μεταξύ άλλων ευρωπαϊκών χωρών, μ’ ένα περίπτερο 300 τετραγωνικών μέτρων, που προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών».

Ο Κύπριος Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος σχολίασε επί του θέματος: «Ανέκαθεν το ψευδοκράτος είχε πολλά και καλά περίπτερα ανά το παγκόσμιο. Εξάλλου, επιχορηγούνται κι’ από την Τουρκία.Τα διαβήματα, που μπορούμε να κάνουμε χωρίς να δημιουργούμε πρόβλημα στην παρουσία μας, τα κάνουμε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This