Ιταλία: Ένας νεκρός από τις σαρωτικές πλημμύρες στη Σαρδηνία (video)

Παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, ενώ προσπαθούσε να εγκαταλείψει το αυτοκίνητό του για να γλιτώσει τα χειρότερα

Must Read

Ένας ηλικιωμένος άνδρας έχασε τη ζωή του στη Σαρδηνία της Ιταλίας, η οποία τις τελευταίες ώρες μαστίζεται από ένα σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που μετέτρεψε σε ποτάμια τους δρόμους του Κάλιαρι, πρωτεύουσα της επαρχίας.

Ειδικότερα, ο άτυχος άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός, πνίγηκε στην προσπάθειά να εγκαταλείψει το αυτοκίνητό του, καθώς παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, συνέπεια των πλημμύρων που έπληξαν την Κυριακή τα νότια του νησιού. Την ίδια ώρα, πυροσβέστες κατάφεραν να διασώσουν τρεις ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονταν μέσα σε ανισόπεδη διάβαση που είχε πλημμυρίσει.

https://twitter.com/Brave_spirit81/status/1459888711882219523

Παράλληλα, η Πολιτική Προστασία βρίσκεται προς αναζήτηση τεσσάρων κυνηγών, οι οποίοι βρίσκονταν σε δασώδη περιοχή της Σαρδηνίας, όταν ξέσπασε η σφοδρή κακοκαιρία.

https://twitter.com/The_Melvis/status/1459929406693158915

Κακοκαιρία πλήττει και τη νότια περιφέρεια της Απουλίας, όπου, για προλητικούς λόγους, έκλεισε ο δρόμος που οδηγεί στο χωριό Κάστρο. Λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων, εξάλλου, αποφασίσθηκε να κλείσουν τη Δευτέρα όλα τα σχολεία στο Κάλιαρι.

Στη Βόρειο Ιταλία, και πιο συγκεκριμένα κοντά στην Μπολόνια, διεκόπη προσωρινά η κυκλοφορία των τρένων, λόγω κατολίσθησης, ενώ η Ιταλική Πολιτική Προστασία βρίσκεται σε επιφυλακή και στην ευρύτερη περιοχή της Γένοβας, εξαιτίας των επίσης ισχυρών βροχοπτώσεων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This