Σφίγγει ο κλοιός για τους θετούς γονείς του άφαντου «Μπεν της Αυστραλίας»

Must Read

Συγκλονισμένη η Αυστραλία παρακολουθεί τις ραγδαίες εξελίξεις για την εξαφάνιση του μικρού Γουίλιαμ Τίρελ, έπειτα από επτά χρόνια ερευνών που έπεφταν συνεχώς στο κενό. Χθες η αστυνομία κατήγγειλε τους δύο θετούς γονείς του τρίχρονου αγοριού για βιαιοπραγία σε βάρος του και ετοιμάζεται για ανασκαφές για να εντοπίσει το πτώμα του.

Ο «μικρός Μπεν της Αυστραλίας» εξαφανίστηκε το 2014 ενώ έπαιζε φορώντας στολή Spiderman, έξω από το σπίτι των θετών παππούδων του στο Κένταλ της Νέας Νότιας Ουαλίας, όπου είχε πάει με τους θετούς γονείς του και οι οποίοι δεν κατονομάζονται για νομικούς λόγους. Στην καταγγελία που κατατέθηκε στο δικαστήριο του Χόρνσπι στο Σίδνεϊ, η αστυνομία επικαλείται «νέα αποδεικτικά στοιχεία», σύμφωνα με τα οποία οι δύο θετοί γονείς του αγοριού τού επιτέθηκαν και το χτύπησαν.

Αντίστοιχα με τη βρετανική αστυνομία που από το 2017 θεωρεί, χωρίς ωστόσο να έχει παρουσιάσει τεκμηριωμένα αποδεικτικά στοιχεία, ότι ο μικρός Μπεν Νίνταμ είναι θαμμένος στην Κω από όπου εξαφανίστηκε το 1991, η αστυνομία της Αυστραλίας θεωρεί ότι ο μικρός Γουίλιαμ είναι θαμμένος σε περιοχή κοντά στο σημείο από όπου εξαφανίστηκε. Ηδη έστειλε συνεργεία που σήμερα θα αρχίσουν να σκάβουν σε τρία σημεία της Μιντ Νορθ Κόουστ κοντά στο Κένταλ, τα οποία δεν είχαν ερευνηθεί στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This