«Σφύριξε» ο Ερντογάν: Η Τροία εκπροσωπεί και τους… Τούρκους!

Για πρώτη φορά ο Ερντογάν αναφέρθηκε στην περίπτωση να χάσει τις εκλογές του καλοκαιριού

Must Read

Στο Μουσείο της Τροίας βρέθηκε ο Ταγίπ Ερντογάν και στην ομιλία του επιχείρησε ακόμη μια φορά να πείσει και τον ίδιο του τον εαυτό για το μεγαλείο και την υπεροχή της Τουρκίας.

Είναι δε τόση η έπαρσή του, πίσω από την οποία κρύβει τα ποικίλα προβλήματά του, που δήλωσε για την Τροία ότι «είναι το σύμβολο από το παρελθόν που εκπροσωπεί κι εμάς, όπως όλους τους λαούς που έζησαν στην Ανατολία. Η Ομήρου Ιλιάδα εξηγεί έναν αγώνα του οποίου τα ίχνη φτάνουν στο σήμερα»! Και ας μην υπήρχε τα χρόνια του Ομήρου ούτε καν υποψία Οθωμανών! Κατά τη συνήθη τακτική της Άγκυρας, επιχειρείται διαστρέβλωση και την ιστορικής αλήθειας.

Μιας που βρήκε ευκαιρία αναφέρθηκε και στη Μεσόγειο, δηλώνοντας πως η Τουρκία έχει αγοράσει πλοία για σεισμικές έρευνες και μόλις αρχίσει να παράγει το δικό της φυσικό αέριο ο κόσμος -που προς το παρόν λέει το ψωμί ψωμάκι- θα γεμίσει χρήμα! Κατά το δικό μας δηλαδή «λεφτά υπάρχουν»:

«Είχαμε 5 τέτοια πλοία και επί Μπεράτ Αλμπαϊράκ (τέως Υπουργού Οικονομικών) και επί Φατίχ Ντονμέζ (νυν Υπουργού Οικονομικών). Τώρα, αυτές οι σεισμικές έρευνες στη Μαύρη Θάλασσα και τη Μεσόγειο δείχνουν θετικά μηνύματα: Μόλις αρχίσουμε να παράγουμε το φυσικό μας αέριο, τα πράγματα θα αλλάξουν και οι πολίτες μας θα επωφεληθούν από την αφθονία του», είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως εντύπωση προκάλεσε πως για πρώτη φορά ο Ερντογάν αναφέρθηκε στην περίπτωση να χάσει τις εκλογές του καλοκαιριού 2023: «Εάν ο λαός πει στο καλό κι έρθουν οι επόμενοι, ας γκρεμίσουν όσα χτίσαμε», δήλωσε χολιασμένος!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This