«Turkaegean» (τουρκικό Αιγαίο) – Έτσι προωθούν τον τουρισμό τους οι Τούρκοι!

«Το Αιγαίο δεν ανήκει στην Ελλάδα, αλλά είναι και περιοχή της Τουρκίας»

Must Read

Ένα δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet αναφέρεται σε «τουριστική σύγκρουση» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, με σκηνικό το Αιγαίο, με αφορμή τη σύσκεψη που είχε το τουρκικό Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού και η Τουρκική Υπηρεσία Τουρισμού, Προώθησης και Ανάπτυξης (TGA).

«Η Τουρκία ξεκίνησε μια προώθηση με το όνομα ‘TurkAegean’ για να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες στο Αιγαίο. Δεν άργησαν οι αντιδράσεις από την Ελλάδα που βλέπει το Αιγαίο ως δική της περιοχή στον τουρισμό. Η Τουρκία ετοιμάζεται να αυξήσει τη διαφημιστική της καμπάνια», αναφέρει η Hyrriyet στο άρθρο της προσθέτοντας ότι η TGA ξεκίνησε ένα ειδικό προωθητικό πρόγραμμα για το Αιγαίο.

Χιλιάδες διαφημίσεις του «Turkaegean» μεταδόθηκαν σε Γερμανία, Ρωσία, Ολλανδία και Βέλγιο.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Ναντίρ Αλπαρσλάν τόνισε πως η Ελλάδα ενοχλήθηκε από την καμπάνια, αλλά η Τουρκία θα συνεχίσει την προώθηση του «τουρκικού Αιγαίου»!

«Σοβαρές αντιδράσεις είχε και η Ελλάδα γιατί έκανε τον κόσμο να θεωρεί το Αιγαίο ως δική της περιοχή. Θα το κάνουμε την καμπάνια ακόμη πιο δυνατά του χρόνου, δείχνοντας ότι το Αιγαίο δεν ανήκει στην Ελλάδα, αλλά είναι και περιοχή της Τουρκίας και είναι ένα τουριστικό σήμα και φυσικά θα αυξήσουμε το μερίδιό του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This