Θλίψη! Νεκρή τραγουδίστρια σε τροχαίο

Must Read

Σε τροχαίο δυστύχημα έχασε τη ζωή της η 30χρονη τραγουδίστρια της country μουσικής, Kylie Rae Harris στο Μεξικό την προηγούμενη Τετάρτη.

Στο ατύχημα ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα, ενώ σκοτώθηκε και ένα 16χρονο κορίτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του ενός εκ των τριών οχημάτων έχασε τον έλεγχο.

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της εκπροσώπου της τραγουδίστριας: «Με ραγισμένη καρδιά επιβεβαιώνουμε ότι πέθανε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα χθες το βράδυ. Δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για να μοιραστούμε και ζητάμε ιδιωτικότητα για την οικογένειά της αυτή τη στιγμή».

Μεταξύ άλλων ανέφερε «Όλοι όσοι την γνώριζαν, ήξεραν πόσο αγαπούσε την οικογένειά της και πέρα από αυτό, πόσο πολύ αγαπούσε τη μουσική. Ο καλύτερος φόρος τιμής είναι να εξαπλωθεί όσο πιο πολύ η αγάπη από εσάς σήμερα και να ακούσετε τη μουσική που σας εμπνέει πλήρως».

Η τραγουδίστρια λίγο πριν το μοιραίο ατύχημα είχε ενημερώσει τους ακόλουθους της πως στο δρόμο για το μουσικό φεστιβάλ ξέμενε από βενζίνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This