Τα γενέθλια του Τζο Μπάιντεν

Πρόεδρος ετών 79.

Must Read

Ο γηραιότερος εν ενεργεία πρόεδρος των ΗΠΑ γιορτάζει σήμερα (20/11) τα 79 του χρόνια και περνά το Σαββατοκύριακο στο σπίτι του στο Ουίλμινγκτον. Ο λόγος για τον Τζο Μπάιντεν, ο οποίος θέλησε να περάσει ιδιωτικά αυτές τις στιγμές, μετά και το ιατρικό «οκ» που έλαβε.

Η αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών (και Πρόεδρος για περίπου 2 ώρες) Κάμαλα Χάρις, ευχήθηκε στον Μπάιντεν μια «ευτυχισμένη και χαρμόσυνη ημέρα».

«Χρόνια πολλά στον φίλο μου, τον αδελφό μου. Ευχαριστούμε που δίνεις σε όλους μας το δώρο της καλύτερης υποδομής. Σε ευχαριστούμε για όλα όσα κάνεις για να οικοδομήσουμε αυτή τη χώρα καλύτερα», του ευχήθηκε μέσω Twitter ο Μπαράκ Ομπάμα.

«Η Αμερική είναι ευγνώμων για την ενσυναίσθηση, την αξιοπρέπεια, την αγάπη σας για την χώρα, καθώς και για την ηγεσία και το όραμά σας», δήλωσε η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι η οποία έκανε και ευχετήρια ανάρτηση στο twitter.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This