Τούρκος πολιτικός: «Σε 5 ώρες θα είμαστε Θεσσαλονίκη. Σε 5 ώρες θα είμαστε στην Αθήνα»

Must Read

Ο Μετίν Κουλούνκ, μέλος του κυβερνητικού κόμματος ΑΚΡ, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο του αρχιμαφιόζου Σεντάτ Πεκέρ με τον ισχυρισμό ότι έπαιρνε μισθό 10.000 δολαρίων από εκείνον, θέλησε να θολώσει τα νερά υπερασπιζόμενος σφόδρα τη ρητορική συμφερόντων του Ταγίπ Ερντογάν, εξαπολύοντας απειλές κατά της Ελλάδας.

Στη διάσκεψη που διοργανώθηκε από ΜΚΟ με θέμα «Η θέση της Τουρκίας στη Νέα Παγκόσμια Τάξη», ο Κουλούνκ τα έμπλεξε όλα μαζί και έφτασε στο συμπέρασμα απειλώντας:

«Όσοι δεν θέλουν η Τουρκία να είναι κέντρο δύναμης στη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων θέλουν να διαλύσουν τις ανθρώπινες αξίες τους μέσω των LGBTIQ+. Οι ξένες δυνάμεις θέλουν πόλεμο μέσω της Ελλάδας. Ας τολμήσει η Ελλάδα να εκτοξεύσει πυραύλους. Να δούμε, να δούμε θα πάρει αυτό που της αναλογεί. Σε 5 ώρες θα είμαστε Θεσσαλονίκη. Σε 5 ώρες θα είμαστε στην Αθήνα»!

Σχολιάζοντας το παραλήρημα του Κουλούνκ, ο Πεκέρ έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως μεταφέρουν τα tourkikanea.gr:

«Εσείς τελευταία μπήκατε στην Συρία, λέγοντας πως θα κάνουμε την προσευχή της Παρασκευής στο τζαμί Εμεβί της Δαμασκού. Αλλά αν δεν δώσει άδεια ή Ρωσία, ούτε χαρταετό δεν μπορείτε να πετάξετε από την άλλη πλευρά των συνόρων. Προφανώς η Ελλάδα θα είναι το νέο αφήγημα για να χρησιμοποιήσετε τα αισθήματα των αφελών και αγνών ανθρώπων μας. Είθε ο Παντοδύναμος Θεός να μην κάνει κανένα να υποφέρει. Μα τι απατεωνιά είναι αυτή; Μα τι ρεζιλίκι είναι αυτό; Μεγαλύτερο ακόμη ρεζιλίκι είναι και το “Είμαστε ενάντιοι στα επιτόκια”».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This