«Κανείς δεν με αγαπά» – Σπάραζε το 6χρονο αγοράκι λίγο πριν πεθάνει, κακοποιημένο από τους γονείς του

Τον χτυπούσαν, τον άφηναν νηστικό και τον ανάγκαζαν να κοιμάται στο πάτωμα

Must Read

Γροθιά στο στομάχι αποτελεί το φως που είδε το φως της δημοσιότητας και τραβήχτηκε λίγες ώρες πριν ο 6χρονος Άρθουρ Λαμπίνιο-Χιους, αφήσει την τελευταία του πνοή, άγρια κακοποιημένος από τους γονείς του, στη Βρετανία.

«Κανείς δεν με αγαπάει» ακούγεται να λέει στο βίντεο που δημοσίευσε το CCTV με τον 6χρονο να παλεύει να σηκωθεί από το πάτωμα όπου κοιμόταν, μετά τα αδιανόητα βασανιστήρια που υπέστη από τον πατέρα και την μητριά του.

Αδύνατος, εξασθενημένος και ταλαιπωρημένος ο 6χρονος κλαίει σπαρακτικά από τους πόνους ενώ λίγο αργότερα φωνάζει «κανείς δεν θα με ταΐσει». Τα ηχητικά κλιπ που συνοδεύουν το βίντεο τα οποία έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία των Δυτικών Μίντλαντς παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο όπου η 32χρονη Έμα Τάστιν και ο 29χρονος Τόμας Χιους κατηγορούνται για τον θάνατο του παιδιού, στις 17 Ιουνίου 2020.

O 6χρονος μαζί με τον πατέρα του

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην πολύκροτη δίκη, ο 6χρονος υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον εγκέφαλο εξαιτίας της συνεχούς κακοποίησης που δεχόταν από την μητριά και τον πατέρα του. Οι δυο τους κατηγορούνται ότι τον άφηναν νηστικό, τον εξανάγκαζαν να στέκεται όρθιος 15 ώρες την μέρα και του έδιναν να φάει αλάτι. Οι δυο τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Μάλιστα, στην δίκη αποκαλύφθηκε ότι η μητριά του παιδιού έστελνε στον άντρα της ηχητικά κλιπ με τον σπαραγμό του παιδιού σχολιάζοντας ενοχλημένη ότι «άρχισε πάλι να κλαίει». Μάλιστα σε μερικά από τα ηχητικά ακούγεται να του δίνει εντολές να μείνει ακίνητος, ή να του φωνάζει όταν εκείνος ζητούσε να δει τη γιαγιά και τον θείο του. 

Η μητριά του

Λίγες ώρες μετά την καταγραφή του βίντεο που δημοσιεύτηκε στα βρετανικά ΜΜΕ, ο 6χρονος έπεσε νεκρός «μετά από επαναλαμβανόμενα χτυπήματα του κεφαλιού του πάνω σε σκληρή επιφάνεια» τα οποία φέρεται, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, να του κατάφερε η μητριά του, προκαλώντας «εγκεφαλική βλάβη από την οποία δεν θα ήταν δυνατό να επιβιώσει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This