Ο γιός του Μπέπε Γκρίλο κατηγορείται για βιασμό 19χρονης

Must Read

Ο 19χρονος Τσίρο Γκρίλο, γιος του Μπέπε Γκρίλο, του ιδρυτή του Κινήματος 5 Αστέρων (M5S), κρίθηκε ύποπτος για σεξουαλική κακοποίηση.

Συγκεκριμένα, κατηγορείται για βία σε βάρος συνομήλικής του, μαζί με τρεις άλλους νεαρούς άνδρες.

Η 19χρονη, που είναι μοντέλο και κατάγεται από τη Σκανδιναβία, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι στα μέσα Ιουλίου βιάστηκε από τους τέσσερις νεαρούς στη βίλα του Μπέπε Γκρίλο στη Σαρδηνία.

Υπέβαλε μήνυση 10 μέρες μετά

Οι ύποπτοι από την πλευρά τους παραδέχονται ότι υπήρξε σεξουαλική συνεύρεση, αλλά ότι έγινε με τη συγκατάθεση της κοπέλας.

Οι ιταλικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα για την υπόθεση αφού η 19χρονη υπέβαλε μήνυση σε δικαστήριο του Μιλάνου, περίπου 10 ημέρες μετά τον φερόμενο βιασμό της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This