Ανάβει φωτιές η «βασίλισσα των όπλων» ! (video)

Όσο μεγαλύτερο το όπλο, τόσο πιο… αποκαλυπτικό το outfit!

Must Read

Τη λένε Orin Julie, είναι βετεράνος των IDF (Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων), και μπορείτε να την φωνάζετε «βασίλισσα των όπλων»!

Για του λόγου το αληθές, περάστε μια βόλτα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου μπορείτε να διαπιστώσετε πως έτσι ακριβώς αρέσκεται να αποκαλεί τον εαυτό της η ίδια, σπεύδοντας να διευκρινίσει πως, όχι μόνο λατρεύει τα όπλα, αλλά λατρεύει και να ρίχνει με αυτά.

Με το δάχτυλο στην σκανδάλη

Και, φυσικά, λατρεύει το να ποζάρει… αγκαλιά με αυτά, φορώντας κατά προτίμηση ιδιαίτερα αποκαλυπτικά outfits.

Η σέξι Orin, η οποία ζει στο Ισραήλ, αλλά ζηλεύει τους «ελεύθερους» νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών για τα όπλα, κατατάχθηκε το 2012 στον στρατό και ζήτησε ενεργό ρόλο στο πεδίο της μάχης. Το υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ, όμως, είχε άλλη γνώμη και αποφάσισε να την τοποθετήσει σε γραφείο, γεγονός που κάθε άλλο παρά την ενθουσίασε.

Κάπως έτσι της ήρθε η ιδέα να βγάλει το… άχτι της μέσα από τα social media, όπου, πέρα από τη σελίδα της στο Instagram (με τους περισσότερους από 580.000 followers, την ώρα που διαβάζετε αυτές εδώ τις γραμμές), έχει και έναν λογαριασμό στο YouTube, όπου ανεβάζει – τι άλλο; – βιντεάκια με παρουσιάσεις όπλων.

Όπλο είναι αυτό στην τσέπη σας, ή… χαρήκατε που την είδατε;

https://youtu.be/41EWNjaftKE

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This