Εικόνες που σοκάρουν! Τούρκος ξυλοκόπησε με λύσσα το 3 μηνών μωρό του επειδή έκλαιγε

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία το βρέφος

Must Read

Δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους την άγρια κακοποίηση που υπέστη ένα βρέφος μόλις τριών μηνών, από τον ίδιο του τον πατέρα στην Τουρκία.

Το βίντεο με τον «πατέρα» να ξυλοκοπά άγρια το μωράκι του έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη, ενώ ο ίδιος είναι πλέον αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη.

Στο βίντεο που καταγράφηκε από το κινητό της μητέρας και συζύγου του δράστη, η οποία άφησε ανοιχτή την κάμερα για να βλέπει τι συμβαίνει όση ώρα απουσίαζε από το σπίτι, ο πατέρας φαίνεται να εξαγριώνεται από το κλάμα του μωρού. Το αρπάζει και αρχίζει να το χτυπάει με απίστευτη αγριότητα στο κεφάλι και το σώμα του. Το μωρό σπάραζε στο κλάμα από τα άγρια χτυπήματα του πατέρα του. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του haberturk.com, ο Yunus Göç σταμάτησε να κακοποιεί το μωρό μόνο όταν επέστρεψε στο σπίτι η μητέρα του. Η γυναίκα έντρομη άρπαξε το παιδί της από τον σύζυγό της και κάλεσε την αστυνομία.

Το μωρό μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Το κτήνος συνελήφθη από τους αστυνομικούς και σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργείου Οικογένειας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, θα επιβληθεί παραδειγματική τιμωρία στον δράστη.

https://www.youtube.com/watch?v=0uYAZEGQXn0

Η μητέρα του βρέφους, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ζήτησε μιλώντας στους δημοσιογράφους, να επιβληθεί η μεγαλύτερη ποινή στον συζυγό της: «Να του επιβληθεί η μεγαλύτερη ποινή και να πάει στη φυλακή. Δεν πρέπει ποτέ να βγει από εκεί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This