Και δεύτερος ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης των δύο Ρωσίδων στην Κύπρο!

Οι Αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης εναντίον 23χρονου!

Must Read

Εκτενείς έρευνες προκειμένου να ρίξουν άπλετο φως στο σκοτεινό θρίλερ της εξαφάνισης των δυο γυναικών από την Ρωσία, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν από τις 17 Νοεμβρίου, διεξάγουν οι Κυπριακές αστυνομικές αρχές.

Οι ανακριτές θεωρούν πως έπεσαν θύματα εγκληματικής ενέργειας και πως το κλειδί της εξιχνίασης βρίσκεται στα χέρια του 32χρονου Σύρου που συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση. Ο 32χρονος εμμένει στην εκδοχή του, ότι δηλαδή είχε μεταβεί με τις δύο γυναίκες στα Κάρδαμα, όπου και διανυκτέρευσαν σε εξοχική κατοικία, στην οποία εκτελούσε εργασίες, και στη συνέχεια τις επέστρεψε στον χώρο διαμονής τους στη Λάρνακα, ενώ ανακρινόμενος έριξε το μπαλάκι σε 23χρονο ομοεθνή του, αναφέροντας πως ενδεχομένως να ήταν αυτός μαζί τους και να γνωρίζει κάτι περισσότερο. 

Οι ανακριτές, δεν φαίνεται να πείθονται και ιδιαίτερα από τους ισχυρισμούς του, ωστόσο εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης εναντίον του 23χρονου, ο οποίος στο μεταξύ καταζητείτο από το ΤΑΕ Λεμεσού και για άλλες υποθέσεις. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί.

Ως εκ τούτου, σε μια προσπάθεια να συλλεχθούν πληροφορίες που ενδεχομένως να οδηγήσουν στα ίχνη του, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τη φωτογραφία του. Πρόκειται για τον Omran Hmadai, 23 ετών, από τη Συρία, εναντίον του οποίου διερευνώνται αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και απαγωγή.

Παρά τις έρευνες των Αρχών στην περιοχή του Κάτω Αμίαντου, δεν εντοπίστηκαν οποιαδήποτε στοιχεία που να οδηγούν τους ανακριτές στις δύο γυναίκες, με το ενδεχόμενο να μεταφέρθηκαν σε άλλη περιοχή να παραμένει ανοιχτό. 

Μέλη της Αστυνομίας, διενήργησαν χθες εκ νέου έρευνες στην περιοχή, χωρίς όμως αποτέλεσμα, και ως εκ τούτου δεν αποκλείεται τα αίματα που εντοπίστηκαν στον εκσκαφέα να ήταν κατά την μεταφορά των γυναικών σε άλλο όχημα. Πάντως, η περιοχή χαρτογραφήθηκε από την Αστυνομία και διενεργήθηκαν έρευνες από ανιχνευτικά σκυλιά, σε όλους τους δρόμους που έχει πρόσβαση εκσκαφέας.

Οι έρευνες των ανακριτών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και δεν αποκλείεται να επιστρέψουν ξανά στην εξοχική κατοικία, εάν και εφόσον προκύψουν νέα στοιχεία.

Στο επίκεντρο των εξετάσεων αυτή τη στιγμή, είναι τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 32χρονου και της μιας εκ των δύο γυναικών, ώστε να διαφανούν οι διακινήσεις του, ειδικότερα την 17η Νοεμβρίου, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη των δύο γυναικών.

Ο 32χρονος ανακρινόμενος αμφισβητεί ότι οι Αρχές εντόπισαν αίματα τα οποία ταυτοποιήθηκαν τόσο με τον ίδιο όσο και με τη μία γυναίκα, επιμένοντας στη θέση τους που δεν συνέβη οτιδήποτε κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο εξοχικό. 

Αναφορικά με το γεγονός πως στην κατοχή του εντοπίστηκε το κινητό τηλέφωνο της μίας γυναίκας και η πιστωτική της κάρτας, η οποία μάλιστα χρησιμοποιήθηκε από τον 32χρονο, δίνει κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι όμως δεν πείθουν τους ανακριτές, ενώ το κινητό της δεύτερης γυναίκας δεν εντοπίστηκε.

Έρευνες διενεργήθηκαν και στα οχήματα που χρησιμοποιεί ο 32χρονος, χωρίς όμως να εντοπιστεί οτιδήποτε που θα ρίξει περαιτέρω φως στην υπόθεση. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This