Εμβολιασμένοι ήταν όλοι οι ταξιδιώτες που έφεραν την μετάλλαξη Όμικρον στην Ολλανδία

Must Read

Πλήρως εμβολιασμένοι κατά του κορωνοϊού αποδείχτηκε ότι είναι οι 14 επιβάτες των πτήσεων της 26ης Νοεμβρίου από τη Νότια Αφρική στην Ολλανδία οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί με την μετάλλαξη Όμικρον.

Εκπρόσωπος του Ολλανδικού Ινστιτούτου για την Υγεία επιβεβαίωσε την εμβολιαστική κατάσταση των 14 επιβατών που βρέθηκαν θετικοί στην νέα παραλλαγή

Σημειώνεται ότι και στη Γερμανία τέσσερις άνθρωποι οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στο παραλλαγμένο στέλεχος, είναι κι εκείνοι πλήρως εμβολιασμένοι. Κρούσματα της Όμικρον έχουν εντοπιστεί επίσης σε Δανία, Νορβηγία και Βέλγιο.

Οι περισσότερες μολύνσεις μέχρι στιγμής, έχουν εντοπιστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.  Βρετανός υπουργός Υγείας Σάτζιντ Τζάβιντ δήλωσε ότι υπάρχουν 22 επιβεβαιωμένα κρούσματα της νέας παραλλαγής στο Ηνωμένο Βασίλειο και πως ο αριθμός τους αναμένεται να αυξηθεί, και κάλεσε τους πολίτες να κάνουν την ενισχυτική δόση του εμβολίου.

Όπως φαίνεται, την ώρα που κάποιοι σπεύδουν να επενδύσουν στον φόβο και τον πανικό για την εξάπλωση της Ομικρον, νέα κρούσματα της παραλλαγής εντοπίζονται σε όλο και περισσότερες χώρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This