«Λεπτομέρεια» στον στολισμό του Λευκού Οίκου, εξοργίζει τους Αμερικανούς

Οργή κατά της Τζιλ Μπάιντεν, αναπολούν την Μελάνια!

Must Read

Οργή σε εκατοντάδες χρήστες του Twitter προκάλεσαν οι επιλογές της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, αναφορικά με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του Λευκού Οίκου, καθώς και τα δρώμενα.

Όσον αφορά τον στολισμό, σχεδόν ομόφωνα οι Αμερικάνοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναπολούν την σύζυγό του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια! Δημοσιεύοντας μάλιστα φωτογραφίες με αντιπαραβολή του στολισμού επί της προηγούμενης πρώτης κυρίας με τον τωρινό στολισμό.

Αποδοκιμάζουν οι αμερικάνοι τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της κυρίας Μπάιντεν και θυμίζουν τον αντίστοιχο της κυρίας Τραμπ.

Οι φωτογραφίες όμως που έδωσε στην δημοσιότητα η σύζυγος του Τζο Μπάιντεν, επεφύλασσαν μια δυσάρεστη έκπληξη στους αμερικανούς. Συγκεκριμένα, μία φωτογραφία που δείχνει παιδάκια μέσα στο Λευκό Οίκο σε χριστουγεννιάτικη γιορτή να φορούν μάσκες και να τηρούν τις αποστάσεις, σε αντίθεση με την πρώτη κυρία, έχει εξοργίσει πραγματικά τους χρήστες του Twitter.

Τα παιδάκια υποχρεώνονται σε μάσκες και αποστάσεις, σε αντίθεση με την πρώτη κυρία

Ο γνωστός και δημοφιλής podcaster Benny, έγραψε στο Twitter:

Η Τζιλ Μπάιντεν αναγκάζει τα μικρά παιδιά να φορούν μάσκα και να διατηρούν κοινωνική απόσταση, μέσα στον Λευκό Οίκο, ενώ εκείνη δεν κάνει τίποτα από τα δύο.
Αυτό είναι πέρα από ανόητο. Αυτή είναι μια σκληρή και αρρωστημένη κακοποίηση παιδιών για μια χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Διαδώστε το για να ντροπιάσετε αυτούς τους κακούς ανθρώπους (!!)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This