Θρίλερ στον αέρα: Κατασκοπευτικό αεροσκάφος στην τροχιά επιβατικής πτήσης πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα

Η ρωσική Αρχή Αεροπλοΐας δεν θέλησε να σχολιάσει τις πληροφορίες

Must Read

Ένα παράξενο περιστατικό συνέβη πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα όταν ένα επιβατικό αεροσκάφος που πετούσε από το Τελ Αβίβ στη Μόσχα αναγκάστηκε να αλλάξει υψόμετρο, διότι ένα αναγνωριστικό αεροσκάφος βρισκόταν στην περιοχή.

Την είδηση μετέδωσε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax επικαλούμενο μια πηγή από το κέντρο ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας, την οποία ωστόσο δεν θέλησε να κατονομάσει.

Η ρωσική Αρχή Αεροπλοΐας από την πλευρά της δεν θέλησε να σχολιάσει τις πληροφορίες, βάσει των οποίων το περιστατικό συνέβη χθες, όταν ένα κατασκοπευτικό αεροσκάφος βρέθηκε στην τροχιά πτήσης του πολιτικού αεροσκάφους.

Η ρωσική ταμπλόιντ Moskovsky Komsomolets επικαλέστηκε μια πηγή που είπε το ίδιο πράγμα. Η πηγή του Interfax ανέφερε πως το κέντρο ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας είπε στο επιβατικό αεροσκάφος να πετάξει χαμηλότερα κατά 500 μέτρα.

Το δημοσίευμα δεν αναφέρει ποια αεροπορική εταιρεία εκτελούσε το δρομολόγιο του επιβατικού αεροσκάφους, όμως τα στοιχεία από το Flightradar24 δείχνουν ότι μια πτήση της Aeroflot από το Τελ Αβίβ με προορισμό τη Μόσχα πέταξε σε χαμηλότερο υψόμετρο για μικρό χρονικό διάστημα, πάνω τη Μαύρη Θάλασσα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This