Επεισόδιο πάνω από τη Μαύρη θάλασσα με ρωσικό και αμερικανικό αεροσκάφος

Τα πνεύματα είναι οξυμένα, μετά και τις κατηγορίες της Δύσης στη Ρωσία για τις πληροφορίες συγκέντρωσης ρωσικών στρατευμάτων στα σύνορα με την Ουκρανία

Must Read

Πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα στάλθηκε ρωσικό μαχητικό Su-30, για να συνοδεύσει ένα αμερικανικό στρατιωτικό αναγνωριστικό αεροσκάφος, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS.

Τα πνεύματα είναι οξυμένα, μετά και τις κατηγορίες της Δύσης στη Ρωσία για τις πληροφορίες συγκέντρωσης ρωσικών στρατευμάτων στα σύνορα με την Ουκρανία.

Την Πέμπτη δυο ρωσικά μαχητικά παρακολούθησαν δύο γαλλικά μαχητικά και ένα αεροπλάνο εναέριου ανεφοδιασμού, ενώ μια μέρα πριν ρωσικό μαχητικό είχε συνοδεύσει δύο γαλλικά αεροπλάνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This